reklama

Nasze sprawy...

reklama
i powiem Ci bobo ze jesteście szalone :-)

Madlen ni to chyba ja tez jestem przykładem ze po pierwszym porodzie długo dochodzi się do siebie, jutro bedą 3 tygodnie, od wczoraj dopiero mogę powiedzieć ze mnie powoli przestaje du.... Boleć.
powoli podkreślam :-) Bo w nocy jak się zerwe do małego to potrafi dać o sobie rana znać.

Ostatnia edycja:
bietka szalone to my bylusmy w tamtym watku hihi:)
gosiulek te mgielki slyszalam ze sa super :) a krem ja sama juz nie wiem do jakiej cery bym musiala miec bo zawsze mialam cere sucha a teraz jak jestem w ciazy to mam chyba normalna. a ten krem fakktycznie jest lekko koloryzujacy?

no to fajnie bo juz pudru nie trzeba klasc:)
wiolka no wiem ze dzieci nie lubia sie czesac. mialam dziewczynki w przedszkolu to przychodzily czasem tak jak wstaly z lozka z takimi wlosami hihi i pozniej musialam je czesac bo az wstyd hihi:) mialam zawsze sluzbowe spinki i gumki w zapasie:)

Bietka jak pytałam w ZUS-ie to mi babka powiedziała że urlop macierzyński po likwidacji firmy jest krótszy czyli 4 mce plus 1 miesiąc mogę przedłużyć opieką. Chyba że teraz sie coś zmieniło ale pytałam w marcu :szok:
Bobo pyrki, pałki z kuraka, sosik i groszek z marchewką robię :tak:
WIolka moje chrześniaczka niecierpi się czesać i w ogóle się nie daje moje siostra jej ścina bo by w kułtunach chodziła

Hihiihi bobo, właśnie wiedziałam ze nasunie się skojarzenie :-)

Kurcze Marta no to nie wiem, :crazy: A wychowawczy Ci się należy ? A oprócz opieki możesz pokombinowac z jakimś innym L4 ? Np. Od giną na siebie? 80% pensji to zawsze lepsze niż nic.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry