reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry ja dziś dopiero zaglądam bo rano poszłyśmy na zakupy później przyjechał kuzyn a teraz rodzice bo dziś mają wizyte u lekarza razem i teraz siedze pod kocem bo mi zimno nic mi sie nie chce leje u nas bylam z Nastką wymienić sukienke kolejną bo sie nie zmieściła wymieniłam na bluzeczke i rybaczki bo i tak już nie miał rozmiarów w sklepie większych i sukienki dalej trzeba szukać Bobo-super że naprawił lapka:tak: Justi-z samochodami to jest masakra po prostu :no: Dzoanka-jak było w parcy? :no: Evel-nie denerwuj sie wiem że łatwo sie mówi zaparz sobie meliske bo same nerwy cie wykończą a sile musisz mieć na rozprawe

Bobo-cieżko znaleść krawcową która tak od ręki zgodzi sie uszyc sukienke trzeba mieć pomysł jeszcze na ta sukienke a ja nie mam jak narazie wiem że napewno w jakieś suknie typu balowa sie nie zmieści bo jest okrąglutka i w klatce piersiowej nie mieści sie nawet w rozmiar 128 który jest większy niż ma wodziałam kiedyś bawełnianą sukienke która sie naciąga za 80zł będę musiala iść ją kupić bo bawełna sie dostosuje do niej ,wszędzie szyją sukienki na szczuplutkie dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry