reklama

Nasze sprawy...

Bietka to dzień pełen pracy a pytałam czy robisz koło małego pod godzinami bo wtedy wiesz co mu jest, w ogóle łatwiej się zajmować maluszkiem i on też się łatwiej przyzwyczaja do wszystkiego:)) Ja tak zawsze robiłam i teraz też tak będę robić:))) Mój m też zawsze wszystko robił koło dzieci łącznie ze wstawaniem do nich w nocy:)))
Słodkich snów:)

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka taki maz to skarb ;-)
a ja po malu zaczynam jesc..ostatnio byla kanapka z szynka,dzisiaj parowki..tak malymi kroczkami..nie wymiotuje juz,jedynie mam czasami odruch wymiotny,ale najgorsze juz za mna ;-)
Agus my mamy umowe do konca wrzesnia ,wiec o szybszej zmianie mieszkania nie ma mowy..
Marta no ty jestes dalej w ciazy niz ja,wiec po malu juz mozesz zaczac kupowac..ja mam jeszcze czas :tak:

aga aaaaaaaaaa o to chodziło
tak staram się ... tylko pogoda nam płata figle i du... boli więc nie mamy opracowanych spacerów jeszcze... :-) idziemy jak nie pada i jak ja akurat lepiej się czuję :tak:
ale godziny karmienia , kąpania - są stałe - to znaczy ustala je sobie Igorek :-) wiem że to jest ważne, czytałam w ciąży tę książke i fajnych rzeczy się dowiedziałam : Język niemowląt. Moja mama mnie rozumie - Hogg Tracy, Blau Melinda za | empik.com

madlen no to powolutku wracasz do normalności :tak:

dobra zmykam

dobrej nocki

hello nie mialam dzisiaj weny ale naszczescie udalo mi sie was nadrobic trajkotki jedne:-D

u nas wlasnie leje wode do wanny wykapie mala i klade ja spac. Spi sama w lozeczku w swoim pokoju, tylko przed polozeniem sie marudzi pare mminut ale potem spi do rana, wielki sukces myslalam ze bedzie ciezej....

dzisiaj wyslalismy aplikacje o kredyt, do piatku powinnismy wiedziec, jedyny minus ze napewno nie dostaniemy kredytu na te mieszkanie co wynajmujemy bo jest za drogie 140tys a my moglibysmy dostac maksymalnie 125tys z pomoca panstwa, trzymajcie kciuki:-)

Marta ja naszczescie wiekszosc rzeczy juz mam zostal tylko fotelik, lezaczek, wanienka, wiekszy kombinezon, pieluchy tetrowe i rzeczy do szpitala

Jestem teraz dopiero bo jak wróciliśmy jak mój m dopcha sie do lapka to koniec poprostu:laugh2: Bietka-pogoda dupna w dodatku zimno sie zrobilo:confused2:poczekaj jeszcze troszke i synuś będzie gaworzył do ciebie:tak: Madlen-to super że twoje dziecię pozwala ci jeść a kiedy masz jakąś wizyte kiedy płeć poznasz? Aga-no to fajnie że już powoli sie przeprowadzacie Scoti-oczywiście że trzymamy kciuki i super że mala królewna taka dzielna i śpi u siebie sama :-) Nie wiem czy zaczynają mi sie znowu kłopoty z nerką czy kręgoslup jak siedze na łóżku w pozycjii pół leżącej czuje straszne drętwienie kręgoslupa i ból w dolnym odcinku ale ostatnio w ciągu dnia zdarza mi sie taki ból nisko pleców że nie moge sie ruszyć wyprostować zgiąć ,mam nadzieje ze to nie nerka tak jak w I ciąży zapytam lekarza na wizycie Anisiaj-gdzie sie ukrywasz?:eek: Dobranoc do jutra Evel-powodzenia jutro na rozprawie:-)

Hello z rana, a co to? Wszystkie jeszcze śpią? Ja piekę goferki na śniadanie i gotuję fasolkę po bretońsku, bo M prosił.
Wczoraj miałam jakiś spadek formy, a w pracy jeszcze mnie wkurzyli:wściekła/y:
Evel, trzymam kciuki za powodzenie na rozprawie &&&&&&&&
Scoti, za przyznanie kredytu też trzymam &&&&&&& Będzie dobrze. Nie wiedziałam, że można kupować domy, które się wcześniej wynajmowało.
Miłego dnia

Dzień dobry

Dzoanka ale pysznosci, kurcze ja to jestem kulinarny len. Potrafię wiele ale mi się nie chce, teraz to już w ogóle :-D;-)

Scoti no to gratulacje dla córki, szybko się przyzwyczaiła. Trzymam kciuki za kredyt &&&&&&

Wiolka zimno brrrrrrr ale od jutra 27. Stopni. Masz wizytę dzisiaj ? No trzymam kciuki &&&&&&:-)

reklama
Dzień dobry Dzoana masz chęci od rana my z Nastka idziemy po buleczki do piekarni i zrobić zakupy bo dziś łazanki mamy gotować i krupniczek a fasolka mniam dawno tez nie robiłam:-p Bietkla ja dziś nie mam wizyty we wtorek mam rano na badania iść pogoda nie zachęcająca ale coż chyba już wole upały bo teraz to zimno sie zrobiło:eek: zagla pośniadanku bo jak tak długo śpimy to i śnaidanie później jemy:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry