reklama

Nasze sprawy...

dzien dobry :)
ja spac nie moge z bolu. bola mnie krzyze :( wczoraj mialam to samo caly dzien i dzis znow wiec bede dzwonic do gina niech mi powie co i jak bo masakra z tym bolem:(
bietka chodzi o to zeby nozki byly szeroko zeby bioderka sie dobrze uksztaltowaly:) ja jestem starej daty i takie sposoby stosowali wszyscy i ja bede stosowac:)

reklama
Dzień dobry wszystkim :)
Kupiłam wczoraj blejtram, dziś mam zamiar malować :)
Marta doczytałam że jutro będziesz we Wrocku :) Ja akurat jutro jadę do przyjaciółki do Oleśnicy na grilla, czas się odprężyć...
bobo co do metody z tetrą stosowałam się do niej jak syn się urodził ale i tak chodziłam z Nim na rehabilitację metodą Vojty bo miał za duże napięcie mięśniowe, z bioderkami było ok a zakładałam tę tetrę zapobiegawczo. Gdy córka się urodziła tetry nie zakładałam tak często bo było Jej za gorąco, urodziła się pod koniec lata, do tego była pulchniutka :) i też nie miała żadnych problemów z bioderkami :) Także nie wiem jak to do końca jest z tą metodą ale jak masz być spokojniejsza to zakładaj :)
Zresztą powiem Wam że przy drugim dziecku to już jest z górki, nie przejmujesz się tak jak przy pierwszym, wszystko idzie łatwiej, szybciej... Nad córką już się tak nie trzęsłam :biggrin2:

bobo dzieci wracają dopiero pod koniec wakacji do Wrocławia ale około 10 sierpnia jadę tam do nich na Warmię i 15 sierpnia jedziemy nad morze na tydzień a później 24 sierpnia mamy pod Olsztynem ślub i wesele mojego kuzyna, także do Wrocławia wrócimy 26 sierpnia :-)
a 25 sierpnia dodatkowo moja Amelka ma piąte urodziny więc jak wrócimy będę musiała kinderbal jej zorganizować dla koleżanek z przedszkola i jeszcze Wiktor zaczyna pierwszą klasę więc też muszę wszystko zorganizować... :)
A teraz siedzę na allegro i zastanawiam się nad urodzinowym prezentem dla Niej...:-)

Dzień dobry ja wczoraj już niezaglądłam jesteśmy po śniadanku dziś u nas zapowiada sie w końcu normalna pogoda jak napisala Bietka także powinno być ladnie:-) Bobo-nawet nie patrzyłam jakie miałam wyniki morfologii ale musialy być poniżej normy bo mój lekarz wcześniej witamin mi nie kazał lykać tylko jeść owoce a jak wynyki przyszly to odrazu kazal mi witaminy zażywać i żelazo kupić,ja osobiście nie znam nikogo kto wkładalby dziecku tetre między nogi co pewnie jest dyskomfortem dla dziecka i nie mam zamiaru czegoś takiego praktykować.Francowate osy do domu mi co chwile wlatuja musi mąż je wieczorem podpalić bo przecież sie nie da:wściekła/y: Evel-to wypoczniesz sobie nalezy ci sie zrelaksujesz sie i po wakacjach będą zdwojone sily do życia:tak: Gosiulek a ty gdzie?czekamy na ciebie:rolleyes: miłego dnia:happy2: Evel-te artykuly dla lalek to cenowo potrafią z nóg zwalić u nas Nastka ma m=wózek tylko też sportowy i chcialaby głęboki,ma wanienke i nosidelko ale jeszcze by chciala lóżeczko a oni osiwieli z tymi cenami za takie *******y :angry:

Ostatnia edycja:
Bobo-ja też będę musiala sobie zakupić chyba taką moskitiere do okna na owady najczęśćiej mam tu otwarte w salonie okno balkonowe więc jest dużo miejsca dla takich paskudztw do wlatywania:no:a gdzie reszta śpia?:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry