reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hejka jestem i ja wstałam już dawno ale zjadłam śniadanko i wzięłam się za sprzątanie, został mi tylko prysznic do umycia... O 13 jadę do teściowej zostajemy tam do jutra bo chciałam kuzynkę odwiedzić jest w 9 mc i ciekawi mnie jak się czuję, a jutro prosto do Wrocka więc odezwę sie jutro wieczorem jak wrócę. Miłego dzionka Kobietki :*

hejka
poczytalam was wczoraj ale juz nie dalam rade tutaj odpisac :sorry2:
od rana na s nie bylo,a potem dzien zlecial..
Bietka dobrze,ze szwy odpaly..zobaczysz jaka teraz bedzie ulga :tak:
a usg bioderek to ja tez mialam zmoimi dziecmi,obowiazkowo
i tez wkladalam pieluche flanelowa,bo mi lekarz kazal...ze to zle wplywa na kregoslup,to pierwsze slysze :szok:
teraz tez mam zamiar tez tak robic..wiadomo,ze nie caly czas,ale bede tak robila..
to 3mam zamiar wychowywac podobnie jak moja pierwsza dwojke ;-)

Jestem byłam na zakupach zrobil maraton po ciuchach kupilam śpioszki z H&M za 2zl spodenki jeansowe pajacyka spodenki dresowe i taki jagby kombinezon fioletowy tylko z materiału na nie aż tak bardzo chlodne dni:-) Widziałam sie z siostrą Andrzeja była po obciażeniu glukozą i siedziala na ławce bo strasznie słabo sie czula współczulam jej już na sam widok jej wyglądu:baffled: Bobo-może paracetamol sobie zażyj jak tak bardzo cię boli? Marta-to udanego wyjazdu i zaglądnij po powrocie

Dzięki madlen. Jest już dużo lepiej, rana nie boli. Tylko poniżej rany mam pęknięcie i ono czasem szczypie ponieważ przez upały odparzylo się.
w ogóle dochodzę o formy i siedzę od wczoraj bez koła do plywania:-)

Bobo położ się i nogi daj sobie na stos poduszek tak aby utworzyć kat prosty. Mnie to pomagało.

Wiolka bobo ja nie znoszę w ogóle robali, czy latające czy chodzące.

Evel no to super wakacje , a wozeczek :-)bardzo fajny

Miałam, byłam nawet u neurologa, kazał mi tak leżeć, aby odcinek ledzwi dotykał łóżka, nogi na poduszki i kat prosty

Bobo na szczęście przy porodzie nie miałam boli krzyzowych. Wolno w ciąży używać plastrow chlodzacych ale mnie nie pomagały.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się żegnam Dziewczynki - ale nie na zawsze hi hi hi do jutra wieczora :-D u teściowej nie ma neta chyba ze uda mi się połączyć przez telefon to napiszę. Tym czasem miłego dnia, popołudnia, wieczorka i jutro ranka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry