reklama

Nasze sprawy...

reklama
Madlen pakuj się pakuj i leć odpoczywać
My się prawie do końca miesiąca przeprowadzimy, prawie mam miesiąc żeby sie urządzić zacznie się szkoła, na połowę października planuję już mieć wszytko gotowe dla małego i czekać:))

Madlen-ja mam całą szafke ubranek na dziecko ale cały czas coś dokupuje jak w ciuchu sie trafiają ubranka firmowe po 1 lub 2 zl to żal nie brać i w sklepach kupuje śpioszki i body jestem zwolenniczką bodów:-) Macie jakieś pomyśły na piosenke na pierwszy taniec?:sorry2:Bo ja sama nie wiem mąż mi za wiele nie doradzi i nie wiem:dry:

Aga-ja tez nie lubie kaftaników bo sie podwijały i brzuszek na wierzchu dlatego wole używać samych bodów ja wiem :dry:Andrzej nie jest zwolennikiem wybierania piosenek ja sie zastanawiam na piosenką "Zabiore cie" albo 'złoty krążek" chce zeby to była woln piosenka:happy2:

Witajcie dziewczynki!!!
Piszecie w akordzie czy co???:-)

Ja też nie cierpię wszelakiego robactwa,brzydzę się i już.
Co do zakładania pampersa i tetry jednocześnie,to ja tego nigdy nie robiłam a dzieci mam zdrowe,biodra ok.Tak jak mówi Gosiulek są ćwiczenia i sposoby noszenia by dziecka na dyskomfort nie narażać.Oczywiście nie potępiam mam,które chcą tak robić to ich sprawa.
Co do ubioru maluszka,to ja też nie lubiałam kaftaników,preferowałam body i śpioszki lub body i pajacyki.

Wiola mnie bardzo podoba się ta piosenka Paulli ''Od dziś''
Paulla - Od Dzis - YouTube
Według mnie nadaje się na pierwszy taniec.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry