reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiolka uwielbiam zabiore Cię
my tanczylismy dopiosenki zespołu kindla Z kimś takim jak Ty, zakochalam się w tej piosence.

Aga dziś sciagnelam 20 ml więc cieżko powiedzieć ze mam mleko :crazy:
oswoilam się ze Igor jedzie na sztucznym, trudno, może popełniamy błąd w szpitalu dokarmiajac go, nie wiem ...
nie wracam po macierzyńskim, biorę zaległy urlop za 2011 i 2012 rok, a w styczniu wybieram urlop za2013 i ciągnie tak do marca a potem wychowawczy.

Madlen właśnie tak śpię :-D:-D:-D Tylko m chodzi i mówi ze go kusze i liczy te 6 tygodni :-D

Byla położna, wszystko Ok, wyciagnela mi 2 ostatnie szwy, nie bolało.
Ale ulga :-)

Ja mam kaftaniki i Nawet się nie podwijaja. ale spiochy najwygodniejsze ;-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki :-) ja wczoraj wieczorkiem mialam odpisac ale usnelam z tel w reku piszac posta a od 12do 4 rano młody tak świrowal ze szok. Dopiero po 4 wzialam go do swojego łóżka to usnoł.

Co do wczorajszego tematu podziwiam mamy ktore lubia zawijac dziecko w rozek.masakra. Jakie to jest nie wygodne. A do karmienia i tak trzeba rozbierac dziecko aby nie bylo mu za goraca. U nas w szpitalu kazaly wyciagac z rozkow betow o karmic na samych spiochach. Kaftanikow tez nie stosuje bo to sie ciagle podwija. Najlepsze jak dla mnie to body, spiochy, i jakies spodenki.

Dziękuje wam bardzo za pomysly piosenki Pauli są fajne z tym że my mamy zespół chlopaków mają ladne głosy ale nie do tego stopnia żeby zaśpiewać tak ładnie jej piosenke dlatego szukam czewgoś na ich możliwości bo chce żeby to bylo zaśpiewane a nie okaleczone:-) Gosiulek przetańczyć z tobą mieliśmy na cywilnym też bardzo lubię tą piosenke:tak: Bietka-super że szwy wyjęte i lżej;-) Anaber-po prostu chcial do rodziców do lóżka,ja też mam same śpiochy body z krótkimi rękawkami i dlugimi a do spania bardzo lubie pajacyki dla dzieci których też mam kilka i dokupuje jeszcze:-)

Anaber bidulku to się nie wyspałaś:((
Jeśli chodzi o rożek to przy pierwszym dziecku go nie używałam bo urodził się w środku lata, ale gdy urodziła się Oli w srodku zimy to ją owijałam nim ale nie mocno tak ze miała dużo luzu, teraz też planuję kupić bo maluch urodzi sie prawie na zimę

Bietka jeszcze troche dupsko sie zagoi i bedzie OK
chociaz moj maz po pierwszym porodzie to bardzo dlugo nie mogl mnie dodknac..a chyba z miesiac robilismy podchody..#za to po drugim dalam mu przed koncem pologu,bo tak mi sie chcialo :zawstydzona/y::-D
kaftaniki tez mialam i nie podwijaly sie..;-)
Wiola to ty szybka jestes z tymi zakupami dla dziecka..ja to jeszcze o tym nie mysle,dla mnie za szybko..;-)
ja rozek tez mialam ,ale nie uzywalam..nie mialam takiej potrzeby..jakos lepiej i bezpieczniej dla mnie bylo trzymac dziecko bez tego pancerza :-D

reklama
Madlen-teraz kupuje drobiazgi przed końcem lata chce kupić nowy kombinezon bo wtedy jeszcze będą tańsze i pościel a we wrzesniu zaczną nam sie wydatki typu Nastki przedszkole wyjazd do zakopanego na operacje wię teraz po trochu a reszte prze samym porodem:-)Ja mialam rożek ale nie lubialam go używać Nastka byla króciutka a grubiutka lubialam czuć że trzymam ją na rękach:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry