reklama

Nasze sprawy...

ale sobie pospalam :)
wiolka nam zespol puscil z plyty piosenke WHEN I NEED YOU roda stewarta :) koles u ktorego uczylismy sie tanczyc przerobil nam ja na 2.30min a nie jak wszystkie piosenki po 4 nim wiec nie tanczylismy dlugo hihi:)
co do rzeczy dla dziecka to ja nie mam nic kompletnie:( teraz brat przylatuje z irlandii wiec zakupy jakies dla malej zrobil wiec juz zaczne cos miec hii:)

reklama
madlen dziewczyny co maja ubranka po kims to wiadomo ze wczesniej je maja. ja musze wszystko kupic od wozka po slynne patyczki wiec poki co jeszcze sie wstrzymuje. mysle ze w listopadzie zaczne kupowac juz tak na maksa.

Bobo to tak jak ja ;-)
a prosilam,zeby sie ztych patyczkow nie smiac :-D:-D
ja jak bede miala dziewczynke to ciuszki mam od znajomych,ale to wezme dopiero na nowym mieszkaniu,bo teraz i tak mam sporo do pakowania ;-)
wiec dopiero jak sie ogarne na noym mieszkanku to zaczne wszystko zbierac i kupowac..bo tez nic nie mam..wszystko po moich smykach zostalo w PL..teraz zaczynam od nowa

madlen teraz wszystko jest tak dostepne ze wystarczy kasa i w jeden dzien wiekszosc mozna kupic hihi:) wiadomo ze latwiej i mniej odczuwalne jest kupowanie na raty. kazdy robi jak uwaza i kupije wedle uznania :)

Bobo Ty masz Julke, ale dziewczynki ktore maja chłopcow poczekajcie troche ja za jakis czas bede za pare groszy wystawiac rzeczy po Borysku te pierwsze na allegro. Bo juz nauczona nie chce pożyczac rodzinie bo nie wraca to w takim stanie jak powinno. Wiec postanowilam,że bede sprzedawac. Na wiosne tez chce sprzedac wozek (gondola,spacerowka i fotelik) firmy roan marita i za te pieniadze bede chciala kupic mniejsza spacerowke.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber bardzo dobry pomysl z tym wyprzedawaniem szczegolnie ze my tu sie znamy i dziewczynki jesli sie zdecyduja kupic beda wiedziec od kogo co i jak:)
a to na pocieszenie Kochane :)
582214_10151038023784629_2091914636_n.jpg

Bobo dlatego moj maz teraz odklada pieniazki na zakupy dla okruszka ;-)
czy ja teraz wydam troszke,czy odloze i pozniej wszystko kupie hurtem to jeden ciul ;-)
Anaber a jaki to wozek,mozesz wrzucic linka ?
nadrobilas nocne spanie, a raczej niespanie ??..
BoBO dobre :-D

Ostatnia edycja:
Madlen nie wstawie linka bo pisze z tel. Ale czekaj wstawilam fotke, do tego jest spacerowka (tylko mam ja w schowku zapakowana bo jest wyprana) wpinana w stelarz i fotelik ten pierwszy. Do tego jest torba moskitira i folia przeciwdeszczowa.
wiesz co teraz mi sie nie chce spac. Moze po nastepnym karmieniu sie poloze z małym bąkiem.

Załączniki

• 2012-05-23 20.51.08.jpg
    2012-05-23 20.51.08.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiolka pisala ze bedzie kupowac kombinezon na zime dla malej. a powiedzcie mi na jaki rozmiar sie patrzy? przepraszam za glupie pytanie ale chaialam sobie ogladanc na allegro ale nie wiem jaki rozmiar mam szukac :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry