reklama

Nasze sprawy...

reklama
dokladnie Aga,bo rozmiar rozmiarowi nie jest rowny ;-)
ja ostatnio kupilam sobie bluzki ciazowe..jeden sklep,jedna marka..i niektore sa dobre a inne za duze :-D
i tak samo z ciuchami dla dzieci..teraz tez jak moim kupuje,to niektore sa OK,a niektore za male albo za duze..,a niby ten sam rozmiar i tak samo jest zbutami..

Myśle że też tak 62-68 ewentualnie troszke większy chociaz nie ma co szaleć bo pochodzi w nim pare misiecy tylko a dziś na ciuchu kupilam taki jeden fajny pluszowy ale kombinezon musi jednak być cieplejszy czasem rozmiar rozmiarowi nie równy bo zobaczysz dwa ubranka innych firm i może sie okazać że to większego rozmiaru jest takie samo jak to mniejsze,zawsze w sklepach mozesz liczyć na pomoc gdzie pracują mili ludzie i mają pojęcie o tym co sprzedają Madlen-ja w zabobony nie wierzylam nigdy i nie wierze nie sądze żeby cokolwiek mialo do rzeczy że masz wyprawke zrobioną w 5 miseiącu jeśli ma sie coś stać to i tak sie stanie bez względu na to czy masz wyprawke czy nie masz.Znam przypadek gdzie znajomej siostra byla w 9 misiącu ciaży wyszla z kościola i mówi do męża żeby do szpitala jechali bo sie źle czuje zajechali okazalo sie że dziecko sie pępowiną owinęlo i udusilo na pewne sytuacje nie ma reguly

Wiolka ale to nawet nie chodzi o zabobony..ja poprostu na tym etapie ciazy nie mam cisnienia aby kupowac ciuszki..nie czuje jeszcze tego..na razie to kupuje ciuchy dla mojej dwojki..,jakos zawsze mialam szal kupowania i zbierania wlasnie ok.7m.wczesniej nie mam takiej potrzeby ;-)
Bobo pewnie ,ze dasz rade ;-)

Bobo-napewno dasz rade ja jak kompletowałam ubranka w ciąży z Nastką to bylam w szoku że dzieci mogą być aż takie male sporo ubranek dostalam i wiadomo że one byly większe a nie w sam raz po czasie zaczniesz sie orientować co i jak spokojnie,Nastusia u nas była malutka miala 47cm:szok:więc ona tonęła we wszystkich rzeczach najlepszym sposobem żeby śpiochy jej nie wisaily byly skarpetki zakładałam i spokój a rękawki przy pajacykach podwijałam ale ubranka dlugo jej slużyly przy takim wzroście:happy2:

reklama
Ja te mam pare ubranek na 56 po nastce a jak wyrosnie to nastka juz mowila ze bedzie miala dla lalek i sie beda razem bawily ubierajac lalki:-)a kombinezon pod koniec wakacjii kupie bo w sezonie u nas sa po 120 pare zlotych nawet takie male a takie drogie:wściekła/y: Madlen-ja tez bo za duze jeszcze wykorzystam a za male trzeba do worka juz schowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry