reklama

Nasze sprawy...

Bobo ale sie uśmiałam:))
Anaber i masz racje z tym sprzedawaniem:)
Madlen w sumie racja z tym czy kupisz teraz czy potem wszystko hurtem

Ja zaczynam po matulku już się rozglądać,bo niby nie potrzebuje dużo rzeczy ( łóżeczko, fotelik do auta, pościel do łóżeczka, łóżeczko mam) troszkę ciuszków dostane wanienkę dostane ale to się zawsze uzbiera bo to kosmetyki, to jakich parę nowych śpioszków, to przewijak, to rzeczy dla mnie do szpitala i niezła sumka się zbiera a nie chcę wszystkiego zostawić na ostatnią chwilę bo zawsze przy dwójce coś może wyskoczyć, no a wózek kupię dopiero jak sie mały urodzi:)

reklama
Bobo to wcale nie jest glupie pytanie ;-)
ponad 60cm na pewno,bo lepiej wiekszy niz za maly :tak:,a poza tym niewiadomo jakie duze beda nasze dzieci..moja cora miala 59cm a syn 56cm przy urodzeniu..
ja to jeszcze nie wiem na ile bede kupowac..ale chyba nawet ok70cm ;-),najwyzej na poczatku bedzie sie w nim 'topic' :-D

madlen no too trudne jest dla matki poczatkujacej takiej jak ja kupic ubranko bo nie wiem jaka bedzie mala. moze pojdzie za tatusiem i bedzie wielkolud 4kg a moze za mamusia i bedzie 2700 miec hihi:) no i jeszcze ile cm ?

Bobo-ja wszystkie ubranka ktore kupuje to kupuje na 62-68cm albo nieraz na metkach masz od 0-3 miesięcy to ja biore od 3-6 misiecy zawsze uważałam że lepsze większe niż za male:-)Nastke dziś ja do sąsiadów podrzucilam i mam spokój:happy:

reklama
Madlen na to nie ma reguły mój syn miał 4100 i 56 cm a topił się w ubrankach 56 zresztą córka tak samo urodziła się 4500 i 59cm i też topiła się w ubrankach 56

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry