• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga to doktorka cie w konia zrobila bo zdjecia na grupie masz w 2d.... w trojwymiarze dodala wiolka a czwarty wymiar to chyba chodzi o ruch. Ja w 3d mialam w poprzedniej ciazy ale przez to ze panstwowo robili tylko jedno, wiec zeby zobaczyc czy wszystko jest ok i poznac plec zrobilismy prywatnie w 3d.

Nie moge sie doczekac waszych wizyt madlen na ktora ma ?

Marta widze ze faceci tak maja moj m tez by wstawil pranie o tej porze i nie widzialy w tym nic zlego.....

Marta-macie lokatora?i on z wami w mieszkaniu dzili lazienke i kuchnie?Aga-u mnie śpią Nastka nie wyspana bo rano ją dziś obudzilam a ona wstaje teraz o 9 czasem o 10:-Da mąż też wczas usypia oglądam na polsat cafe zagubione w życiu i matka która zamkli bo ważniejsze imprezy były a druga męża zabila co sie z tymi kobietami dzieje ja sie pytam czemu one tylko ku.....wa o sobie myślały a dzieci narobić sobie i na zieloną łąke wysłać ktoś ma je teraz wychowywać :wściekła/y:odstrzelilabym takie głupie babska

Aguś mamy lokatora, ponieważ wuja jest raz w miesiącu na weekend a mamy trzy pokoje... Mateusz ( nasz lokator) mieszka tu 7 lat już wynajmuje pokój ale dzięki temu my za nic nie płacimy tylko prąd i gaz. ALe to bardzo grzeczny facet, pracuje od 11- 23 więc jak przychodzi to my przeważnie śpimy
Wiolka dzieli z nami łazienki, prysznic bierze codziennie rano przed pracą a z kuchni nie korzysta w cale.
Mi nie przeszkadza bo jest bardzo spokojny

- ale to już Wam kiedyś pisałam o tym Laseczki

DZiewczynki ja go nie traktuje jak obcego. Na prawdę jest wporządku jak wstaję to jego już nie ma a jak przychodzi to my śpimy, czasami z m wypije piwko. My się cieszymy bo jak wynajmowaliśmy kawalerkę to ciężko było nam coś odłożyć a teraz płacimy 1000zł mniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry