• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo wyniki miałam słabe, norma hemoglobiny jest chyba od 11,5 a ja miałam 8 i coś... Nazw leków nie pamiętam, bo to było kilka lat temu, ale jeśli chcesz, mogę sprawdzić później na wypisach ze szpitala. Leki brałam do końca ciąży ale nie pamiętam, które dokładnie bo brałam też leki na podtrzymanie ciąży od 6 m.c. z córką. Z synem też miałam anemię i chyba do końca byłam na lekach, pamiętam jakąś nazwę tardyferon chyba, to było chyba żelazo ale głowy nie dam :)
Da się z tym żyć, po żelazie chyba, z tego co pamiętam, miałam zaparcia większe, ale to jest mój problem także teraz więc Ty nie koniecznie musisz tak mieć :)

dzoanko no to juz niebawem :) ja kichnelam sobie i znow ta krew:( masakra
za godzine wizyta :szok: ale mam juz nerwy hihi
gosiulek na ktora miala wizyte?
evel ja wlasnie od kilku dni sie zaparc pozbylam :) tak to musialam brac syropek na to zeby iisc na kibelek:( ja mam hemoglobine 10.5a norma jest od 12 :(

Witajcie

Dzoana a ja uważam ze Twojej koleżance będzie miło jak przyjdziesz , może niezręcznie wyszło ale pobawicie się :-)

Anaber powodzenia dzisiaj

Bobo ja i anaber tez miałysmy anemie - żelazo na receptę i zobaczysz poprawę. Trzymam kciuki za wizytę &&&&&& ciekawe jak juleczka już duża.

Gosiulek jak się czujesz ? &&&&&&&& za wizytę

Madlen &&&&&&&&& tez.

Co do usg to uważam tak jak scoti. 3 d to zdjęcie a 4 d to film z ruchem.

Marta fajnie, ze macie takie układy ze wspollokatorem. To ważne jak się mieszka ze sobą. I super ze coś odkładacie. A jak Twój kręgosłup?

Scoti jaka u Was pogoda? słoneczko jest?

Milego dnia wszystkim :-)

Ja normy hematokrytu miałam 37-47 a mój wynik to był 30,
hemoglobiny 12-16 a ja miałam 9.

Od 7 m-ca leki do końca ciąży i po porodzie rownież żelazo, bo dużo krwi się traci.

Tak jak evel brałam tardyferon fol.

Gosiu wszystko będzie dobrze. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry