Dzień dobry ja dziś dopiero teraz dołanczam bo wcześniej śniadanko i przed chwilą walczyłam z fotelikiem samochodowym Nastki kupiliśmy z różowym materialem i jest już cały brudny kazałam mężowi go zostawić żeby to zdjąć do wyprania ale tyle sie nakombinoiwałam zanim to zdjęłam że myślalamże mnie szlag jasny trafi

ciekawe jak ja te wszystkie pasy tam później pozakladam ale nmajważniejsze że będzie w końcu czysty

Dzoana-dlaczego masz problem z tym żeby iść Chcesz sie pobawić?Lubisz tą koleżanke? to śmialo idź

Ja wczoraj sie dowiedzialam ze mój chrzestny z żoną nie wiedzą czy przyjdą dadzą mi za tydzień znać

czas leci a oni mi będą w bawełne owijać niech powiedzą wprost a zanim oni mi powiedzą to nie wiem czy będzie mi pasowało kogoś zaprosić,czy nie będzie zapóźno

I teraz mi doradźcie mam kuzynke która też omówiła wczoraj a na jej miejsce myśleliśmy z m żeby zaprosić moja kuzynke z nowego sącza tylko nie chciałabym jej zespuć wakacji tak na ostatnią chwile ją prosząc wypada tak wogóle?jak 25 sierpnia jest ślub?nie chce ich też naciągać na koszta

Gosiulek -nie bój sie kochana mów sobie że przecież tam jedziesz przedewszystkim dla swojego dzieciątka które masz w brzuszku,będzie dobrze:-) Marta-milego dnia

Madlen Gosiulek &&&&&&&&&&&& za was