• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzien doberek,
ja sobie dzis pospalam do 10.30 heh ale fajnie po nocach spac nie moge to czasami w dzien nadrobie...
Ja bym poszla no to wesele i dobrze sie bawila,zobaczysz bedzie fajnie...

Mocno zaciskam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&&

Milego dzionka babeczki :)

reklama
Dzień dobry ja dziś dopiero teraz dołanczam bo wcześniej śniadanko i przed chwilą walczyłam z fotelikiem samochodowym Nastki kupiliśmy z różowym materialem i jest już cały brudny kazałam mężowi go zostawić żeby to zdjąć do wyprania ale tyle sie nakombinoiwałam zanim to zdjęłam że myślalamże mnie szlag jasny trafi:baffled:ciekawe jak ja te wszystkie pasy tam później pozakladam ale nmajważniejsze że będzie w końcu czysty:happy2: Dzoana-dlaczego masz problem z tym żeby iść Chcesz sie pobawić?Lubisz tą koleżanke? to śmialo idź :tak: Ja wczoraj sie dowiedzialam ze mój chrzestny z żoną nie wiedzą czy przyjdą dadzą mi za tydzień znać :wściekła/y:czas leci a oni mi będą w bawełne owijać niech powiedzą wprost a zanim oni mi powiedzą to nie wiem czy będzie mi pasowało kogoś zaprosić,czy nie będzie zapóźno:angry: I teraz mi doradźcie mam kuzynke która też omówiła wczoraj a na jej miejsce myśleliśmy z m żeby zaprosić moja kuzynke z nowego sącza tylko nie chciałabym jej zespuć wakacji tak na ostatnią chwile ją prosząc wypada tak wogóle?jak 25 sierpnia jest ślub?nie chce ich też naciągać na koszta:dry: Gosiulek -nie bój sie kochana mów sobie że przecież tam jedziesz przedewszystkim dla swojego dzieciątka które masz w brzuszku,będzie dobrze:-) Marta-milego dnia:tak: Madlen Gosiulek &&&&&&&&&&&& za was:happy2:

ja wstawilam te pranie Lilki i czekam na slonce mam nadzieje ze prognoza sie nie myli i wkoncu sie pojawi:-p

u nas kolejny maly plusik, mya sama zrobila siku do nocnika jak bylismy w innym pokoju:-) a jak sie cieszyla, mama nie mogla uwierzyc ze coreczka nawet rajstopek nie obsiusiala;-)

Dzoana no to milej zabawy na weselu:tak:

Bietka no to igor duzy chlopak szybko wyrosl z 56. Mi zawsze bylo szkoda chowac za male ciuszki, takie sliczne raz wyprane a niektorych nawet nie zdazylam zalozyc, dobrze ze teraz przydadza sie drugiej krolewnie;-)

Wiola, tak sie zastanawialam, ze ona moze poczula sie zobowiazana, zeby mnie zaprosic, bo tak zazartowalam, ze moglabym przyjsc skoro brakuje jej osob:( ale lubie ta kolezanke, ale boje sie ze moze poczula sie przymuszona. Dobrze, ze odmowili Ci na miesiac przed, zawsze mozesz zaprosic kuzynke i przeprosic, ze dopiero teraz.
Scoti, czyli kolejny maly sukces

Dzoana-dzięki :-)mi sie wydaje że ona nie czuła sie przymuszona tylko nie wiedziala jak ty zareagujesz na jej zaproszenie a sam fakt że musi i tak zapłacić za osoby które nie przyjda i myśli o tym że może mieć pustą sale raczej jej nie cieszy więc zagadneła ciebie i jest zadowolona że wyraziłaś chęć p[rzyjścia dając jej przyzwolenie na zaproszenie (ja tak myśle bo tak bym czula na jej miejscu):tak: Aga-to tak chyba zrobimy pojedziemy ich zaprosić w weekend:-)

reklama
Dzoanka ja myślę tak samo jak dziewczyny, mi też jak odmówiło parę osób to się czaiłam, żeby koleżankę zaprosić, nie wiedziałam jak zareaguje, a Ty wyrażając chęć ułatwiłaś sprawę koleżance ;-)

Wiolka możesz spokojnie zaprosić kuzynkę ;-) Wiem co czujesz u mnie też trochę ludzi było niezdecydowanych do samego końca, jakby nie zdawali sobie sprawy, że to są koszty i to nie małe!! Koniec końcem tylko dwie osoby, które potwierdziły nie przyszły, to i tak dobrze bo u mojej koleżanki było to 20 osób!! A my jeszcze dzień przed weselem zaprosiliśmy jedną osobę bo nam ktoś odmówił

Scoti gratulacje dla małej!! Mały- wielki sukces :tak:

Madlen ma chyba na 14 wizytę. Może dowiemy się kto tam u niej mieszka :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry