• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiolka nie pytalam bo taka bylam przejeta ze szok:) to co mam to jest 4d:) w ogole nagrane mam na plycie cale usg 2d i troche 4d bo nie udalo sie jej ladnie zlapac bo jeszcze za maltuka. pewnie bede miala znow a jak nie to powiem i mi zrobi :) zaplacilam tyle samo co za normalna wizyte:)
gosiulek napisalam marcie relacje z wizyty Twojej :) kazala przekazac Ci gratulacje :)

Ostatnia edycja:
Jestem i ja wiedzialam ,ze miałam nie jechac moglam wyslac wszystko poleconym i bym sie nie denerwowała. Wkrzyl mnie pracodawca, najpierw trabi po firmie kiedy ja wrocę ,ze nie moga si edoczekac a dziś jak z nim rozmawiałam na temat mojego powrotu to powiedzial,że nie wie czy bedzie dla mnie miejsce. Więc na odejscie mu powiedziała,że praca jest wszędzie przynajmniej w moim zawodzie i nic na sile jak nie chce. i wyszlam chyba sie nie spodziewal się takiej mojej reakcji. :baffled:

reklama
Powiem szczerze ze myslalam,ze beda miec maly drobiazg dla małego, chcieli zobaczyc ok to przyjechalam. ja nawet zlamanego kwiatka ne dostalam chociaz kupiłam ciasto ze wzgledu na moje jutrzejsze imieniny. takie prostaki.

Aga z malym bedzie tesciowa a planowalam powrot na wiosne tak marzec kwiecien. a od wrzesnia do złobka. musze wrocic do pracy bo nie damy rady z jedej pensji. :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry