• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka

bobo Juleczka super!!! gratulacje pięknej córci , a co z anemią, dostałaś leki, co z tym krwawieniem z nosa ???

gosia gratulacje... super!!!! trzymam kciuki by dalej bobo rosło zdrowo:-)

anaber no czyli lepiej pocztą ... niż osobiście i się denerwować, głupek jeden no :wściekła/y: bardzo dobrze mu powiedziałaś.

idę się zdrzemnąć wpadnę za jakieś 2 godzinki

buziaki

Aga pytalas jeszcze co zrobie, wykorzystam wszystko platne co mi sie nalezy i zobacze jak sie rozwinie sytuacja, przyjac mnie musi na 3mce bo tyle trwa moje wypowiedzenie i laski nie robi. A za porozumieniem stron nie podpisze mu. A pracy bede szukac czy tak czy tak bo nie wiem czy chce tam wrocic po takim potraktowaniu.

Hej Dziewuszki!!!!
Anaberku olej, dziady i tyle. Powinno im być głupio, a jeżeli nie jest to tylko świadczy o tym jak kulturalni są
Bobo, ale super córcia!!!! Panikaro:-):-):-):-):-)
Gosiu, teraz tylko czekać jak z każą wizytą fasolinka będzie coraz większa. Wstawiaj szybciorem suwaczek:))))
Marta u nas też okropna duchota. Teraz coś grzmieć zaczyna...a mnie się chce lodów:happy2: i zaraz do biedronki lub tesco skoczymy:-)
U nas domek rośnie w siłę:) jak będzie coś więcej widać to wrzucę fotkę:-)bo na razie garaż pod ziemią budujemy i mało efektowne:)

Wiolka zadowolona, zadowolona jestem :-) mama dała mi kasę na materacyk dla małego
Bobo mi krew z nosa też leci gin mówi że to przez to że się wszystko rozpulchnia

Dzonka moja koleżanka też tak zrobiła… zaprosiła nas na wesele dzień przed bo jej dużo osób odmówiło ale my poszliśmy. Nie przejmuj się i baw się dobrze a i najedz się pyszności hi hi hi Co do lokatora to on mi nie przeszkadza bo całymi dniami go nie ma, przychodzi tylko na noc generalnie nam to pasuje.

Bietka dzięki że pytasz kręgosłup …cuż raz lepiej raz gorzej, czasami boli jak rano wstaję, A jak Ty się czujesz, jak malutki ?

Ewel ja na zaparcia mam czopki glicerynowe i suszone śliwki też mi pomagają. Bardzo rzadko używam bo przeważnie samo idzie hi hi hi

6mamo u mnie też dziś upał jak Cholerka

Suonko witaj kochana

Scoti &&&&&&&&&&&&&&& za małe kroczki Mai

Anaber oj nie ładnie postąpił ten Twój szef – gadzina

reklama
robie ogorki i tak jestem z doskoku:) wlasnie wode na nie gotuje i zaraz je zaleje i maz zakreci i juz a jutro kolejna porcja hihi:)
bietka na anemi mi nic nie dal bo w tych witaminach co biore jest zelazo i teraz jak znow zrobie wyniki i bedzie zle to dostane zelazo. dostalam globulki dowcipne bo mam mocz zly.
marta gin mowil ze w ciazy naczynka w nosie slabe i dlatego ale ze to normalne tak jak moj bol plecow hihi:)
madlen halllllllooooooooooo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry