• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo kochana to masz kawał tej swojej dziewuszki widzisz i nie trzebabylo sie martwić:-) Ja uciekam sprzątać bo tak z doskoku kukam Suonko-dzięki wielkie a jak myślicie wypada jej cześniej powiedzieć że mamy zamiar ich zaprosić ?wiem że chcą w sierpniu na wakacje za granice jechac i nie chciałabym im planów popsuć :happy2:

Bobo kochana to masz kawał tej swojej dziewuszki widzisz i nie trzebabylo sie martwić:-) Ja uciekam sprzątać bo tak z doskoku kukam Suonko-dzięki wielkie a jak myślicie wypada jej cześniej powiedzieć że mamy zamiar ich zaprosić ?wiem że chcą w sierpniu na wakacje za granice jechac i nie chciałabym im planów popsuć :happy2:
Mozesz wczesniej powiedziec i wtedy przesunie urlop, jesli bedzie mogla albo gr zecznie podziekuje i powie, ze nie moze, bo wyjezdza

kochane ja tylko na chwile,bo za niecale 2h mam wizyte w szpitalu i musze jeszcze sie troche ogarnac..
wink2.gif

mam nadzieje,ze poznam plec mojego okruszka,ale najwazniejsze to aby wsio bylo dobrze
yes2.gif
wink2.gif

sciskam was mocno..w wolnej chwili was poczytam,a tym czasem milego dnia dla wszystkich
biggrin.gif

Bobo &&&&&& za wizyte,bo pamietam,ze tez dzisiaj masz ;-)

edit
Bobus widze,ze ty juz po..,bylam pewna ze masz pozniejsza godzine:zawstydzona/y: ale pamietalam ,tylko ja ostatnio jakos malo rozgarnieta :zawstydzona/y:
to gratki kochana udanej wizyty :-):-)

Ostatnia edycja:
Super ze z Julcia ok,Bobo nie potrzebnie panikowala,ale to tak juz jest ze zawsze bedzie sie martwic o swoje dziecie :)
wiola powiedz kuzynce wczesniej i jak nie bedzie mogla to powie Ci to od razu to moze jeszcze ktos ci przyjdzie do glowy kogo moglibyscie zaprosic ...
Ja 20 sierpnia mam I rocznice slubu i zastanawiam sie co kupic mezusiowi :) moze macie jakies pomysly to prosze o podpowiedz.

Madlen, to powodzenia na wizycie
Aniolkowa Mamo, na rocznice zazwyczaj kupujemy sobie drobiazgi lub idziemy na kolacje do lepszej restauracji. Moze wyjedzieesz gdzies na weekend?
Ja juz zmykam, bede wieczorem,bo po pracy spotykam sie na plotach z kumpela.
Buziaki

reklama
Jestem
Ciąża 4/5tydz. a więc wcześniutka ale to wiemy. Pęcherzyk się pojawia...Lekarz mówi że ciąża jest.Pozamaciczną wyklucza ponieważ jest rozpulchnienie.Za tydz. w ramach tej wizyty mam przyjechać na usg żeby już było wszystko widać.
Clexan i folik mam brac. Najgorsze że NFZ nie refunduje Zespołu antyfosf. w ciąży. i clexan jest na 100%. Lekarz mówi że w razie kontroli on musi dopłacić. Resztę na ten temat napiszę na grupie.

Kacper w tamtą stronę podróż zniósł super ale z powrotem wymiotował
unhappy.gif
Teraz śpi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry