• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bobo a jak nazywa się ten syropek? Może ja sobie go teraz kupię, bo już mnie to strasznie męczy... Activii to mogę jeść tony i nic... Brzuch mam czasami jak w ciąży przez te zaparcia, przy tym jestem szczupła więc tym bardziej to widać... Zresztą samopoczucie też mam do bani bo czuję się ciężka jak słoń jak przez 5 dni do kibelka iść nie mogę.

reklama
Scoti no to lato :-)

Ja tez dziś zaczynam prac ciuszki na 62 cm bo mały już wyrasta z 56 :-)

Dzis mamy więc dzień prania :-)

Bobo&&&&&&&&&

Wpadne pozniej

Jakbym mogła prosić o SMS jak gosiulek, madlen i bobo. Bo jak moja mama przyjedzie to pewnie zajrze do Was dopiero wieczorem.

Milego dnia

evel syropki na zaparcia to DUPHALAC albo ALVIA jesli to Ci nie pomoze to ziolka NORMOSAN :) wszystko jest bezpieczne i te syropki mozna podacwac nawet dzieciom malutkim. DUPHALAC jest slodki bardzo a ALVIA sliwkowa :) wszystko bez recepty:)
lece laleczki :) prosze o &&&&&&&&&:)

Bietka, no tak sobie pomyslalam, ze nie powinnam odmawiac skoro mnie juuz zaprosila. Gdybym byla na jej miejscu to nie chcialabym,zeby osoba zapraszana zle sie czula. Wiec posttaram sie przyjac jej zaproszenie pozytywnie:)
Evel, dla mnie na zaparcia dziala suszona sliwka, marchewka surowa. Ja generalnie jem duzo warzyw, wiec nie mam problemow z wyproznianiem. Ja za chemia nie jestem, bo to jelita rozleniwia i pozniej bez tabletek juz nie bedziesz mogla sie wyproznic

Witajcie laseczki!!!
Gosiulek,Madlen i Bobo ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze wizyty!!!Będzie wszystko dobrze!!!
Dzoanko masz rację wszelkie chemiczne wspomagacze rozleniwiają jelita.Ja w ciąży brałam raz może dwa syrop LACTULOZA,paskudny w smaku i nic mi nie pomógł,dopiero po czopkach glicerynowych poszło.Generalnie również nie mam problemów kibelkowych.

U mnie od rana afrykańskie upały,wstałam spocona jak szczur.No i też muszę ogarnąć mieszkanko,bo zaczynam przewracać się o własne śmieci i zabawki dzieciaków.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry