• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Joweg, no rośnie, ale tak leniwie, poprzednie cykle to rosła szybko, jak szalona i to od razu po owulacji było ponad 37. Ale może to dobry znak, cicho, żeby nie zapeszyć. Ale od jutra juz nie mierzę, bo strasznie mnie to stresuję, czy będzie wyższa czy niższa. Owulacja już była, więc termometr schowany, żeby nie kusił. A co ma być to będzie, na nic już nie mam wpływu.

a teraz robie se dwa cykle i potem bede mierzyc jak opetana chyba i zobaczymy czy rosnie czy jak chociaz napewno bedzie wyzsza bo bede brac progesteron hmmm ale i tak bede mierzyc :d i teraz czekam na ostatnia @ i potem niehcce juz jej widziec na oczy heheh az do porodu :D

Dzoana jak to co ma być:-):-) fasolka oczywiście:-). Czekamy na wirtualne rodzeństwo :-)
Ja w branży komórkowej pracowałam prawie 5 lat więc znam obsługe chyba każdej komórki, a że mamy firmę komputerową to mąż poniekąd zmuszał mnie wręcz do poznania kompa i programów nawet tych dla mnie kosmicznych:-D. Koledzy w pracy mnie prosili o pomoc a nie ja ich:-)

reklama
dzoana Tobie tez bedziemy za kilka dni gratulowac :)
justi no to jestem pelna podziwu ze to wszystko zrozumialas bo dla mnie komp to czarna magia
kurde mialam pisac a nie wlazic wrrrrrrrrrrrrr ide juz sobie hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry