• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj to dobrze,ze nie jesteś sama :tak:
a ja muszę wyjśc z domu bo mi wszyscy graja na nerwach :wściekła/y: z M sie poklóciłam bo wszedł do domu i zobaczył ze siedze przy kopmie i do mnie tekst: a Ty co cały dzień przed kompem spędziłaś, ale to ze czysto w domu,aż pachnie, gacie i skarpety ma wyprane i żarcie na stole gorące to tego juz nie widział a teraz łazi i się czepiai jak widze tą minę :oo: to mnie trafia. niech spada. jade do kolezanki zawieśc zwolnienie lekarskie i na zakupy musze wyjśc bo mi ciśnienie skoczyło :crazy:. paaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo, pozyjemy, zobaczymy. Nie chce się nastawiać, ale mam nadzieję, że dupek pomoże. Kurcze, 16.04 to będzie za wcześnie, żeby ginka cosik tam zobaczyła? Mam wizytę i zastanawiam się czy byłaby w stanie coś wyczuć. Pewnie nie, ale...hmm

Dzoana - zrób betę i poczekać, aż będzie przynajmniej 1000 - wtedy coś widać na usg. Będę trzymać kciukasy :)

Anaber
- no ja też bym się wściekła. Może posiedzieć kiedyś faktycznie przed kompem i nic nie rób, niech M ma porównanie?

aneczkaa - cudne te rzeczy robisz! można składać jakieś zamówienia?:)

justi - no to masz niezłe kompetencje :) możesz nas tu komputerowo ratować ;)

Anisiaj, bety na razie nie będę robić, bo szkoda mi 40zł jak to takie patykiem po wodzie pisane. Tak się zastanawiałam czy możliwe jest, żeby lekarka tak wcześnie coś wyczuła (po wyglądzie szyjki czy innych takich tam), ale nie wydawało mi się to prawdopodobne.

Dzoana - zrób betę i poczekać, aż będzie przynajmniej 1000 - wtedy coś widać na usg. Będę trzymać kciukasy :)

Anaber
- no ja też bym się wściekła. Może posiedzieć kiedyś faktycznie przed kompem i nic nie rób, niech M ma porównanie?

aneczkaa - cudne te rzeczy robisz! można składać jakieś zamówienia?:)

justi - no to masz niezłe kompetencje :) możesz nas tu komputerowo ratować ;)

jasne :)
a co byś chciała ?? bo sklep w którym się zaopatruje ma nawet drewniane "serwety" takie deseczki ażurkowe hehe zegary , mini toaletki z lustrem , niciarki serwetniki świeczniki itp itd

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry