• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aguś przy takich upałach w ciązy i ja wymiękałam ale dla mnie tak 28st. mogłoby być.A to ud razu 16/17 a w najcieplejszym momencie dnia 23/24....A potem mnie głowa boli jak sa takie skoki.

Kurcze,jedno jajko za mało:crazy:

Aga a kupiłam sos w proszku do sałatek - cezar do niego dodałam jogurt naturalny i wkroiłam to sałatę, rzodkiewkę, pomidorka, ogórka i cebulkę ;-) zjadłam z bułą
Gosiuek a jak się czujesz ? jakieś objawy Ci doskwierają?

aga no to masz przejażdżki raz w m-c.

Ja wycinam kanapki z ciemnego chleba z serkiem almette.

Kurde pozyczylam mojemu bratu auto do piątku i już się boje, on jest taki nieodpowiedzialny...
M jeździ służbowym a ja wciąż boje się jeździć z małym sama autem. Więc mu pozyczylam :-) I już żałuje :-D

Ciezaroweczki czy Wy już myślicie o porodzie? Kto się najwiecej boi? Mężowie bedą z Wami? Bobo i Marta będziecie rodzic w tym samym szpitalu?

Bietka no więc tak ja panicznie się boję i już sram w gacie... myślałam od początku o porodzie ale im bliżej tym bardziej się boję i nie chce rodzic. Z Bobo rodzimy w tym samym szpitalu ja to nawet pieszo mogłabym iśc bo z okna go widzę, m powiedział ze będzie ale czy się nie wycofa w ostatnim momencie to nie wiem

reklama
Bietka ja będę rodzić trzeci raz a boje się strasznie chyba bardziej niż pierwszy i drugi raz a im bliżej tym bardziej się boję a m oczywiście będzie ze mną, i powiedział że tym razem koniecznie chce przeciąć pępowinę bo jeszcze mu się do tej pory nie udało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry