A
anaber
Gość
Ja jesli o banie sie to bardziej balam sie pierwszego bo nie wiedzialam jak to wyglada. Na drugi szlam bardziej spokojna dopiero na porodowce jak zobaczylam ze to nie pojdzie tak szybko to wtedy mialam nerwa bo inaczej to sobie wyobrazilam.
Bietka to fakt zapomina sie teraz tez nie pamietam ale nie chce juz. dobrze ze juz po. Po Borysie czuje sie fizycznie lepiej, dupe mam rozwalona jak stodola ale juz nie boli. Bo po Igorze dupa mniej byla rozwalona
ale mialam silna anemie nie mialam na nic sily, rwa kulszowa trzymala mnie ze 4 tyg. Porazka.
Bietka to fakt zapomina sie teraz tez nie pamietam ale nie chce juz. dobrze ze juz po. Po Borysie czuje sie fizycznie lepiej, dupe mam rozwalona jak stodola ale juz nie boli. Bo po Igorze dupa mniej byla rozwalona
ale mialam silna anemie nie mialam na nic sily, rwa kulszowa trzymala mnie ze 4 tyg. Porazka.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja znam taką dziewczyne co półtora miesiąca po porodzie była już w drugiej ciązy dla mnie osobiście porażka z tego wzgledu ze organizm wycieńczony nie doszedl do siebie po I ciąży a ona już byla w drugiej ale urodzila jakoś przetrwala choć latwo jej musiało nie być
Aga-ile u ciebie kosztuje wkladka u nas 400zł