• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ja jesli o banie sie to bardziej balam sie pierwszego bo nie wiedzialam jak to wyglada. Na drugi szlam bardziej spokojna dopiero na porodowce jak zobaczylam ze to nie pojdzie tak szybko to wtedy mialam nerwa bo inaczej to sobie wyobrazilam.

Bietka to fakt zapomina sie teraz tez nie pamietam ale nie chce juz. dobrze ze juz po. Po Borysie czuje sie fizycznie lepiej, dupe mam rozwalona jak stodola ale juz nie boli. Bo po Igorze dupa mniej byla rozwalona :-D ale mialam silna anemie nie mialam na nic sily, rwa kulszowa trzymala mnie ze 4 tyg. Porazka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anaber a po Igorze chcialas drugie ? Czy mówiłas ze nie. Wiedziałas od razu ze Igor będzie miał rodzeństwo?

aga mogę założyć wkladke na 2 , 3 lata? A nie na 5 ?
Jak to wyglada, i.e kosztuje?

Anaber
może T wiesz? Nie miałam z tym do czynienia. Myślałam o tabletkach, ale może wkladka lepsza.

Ostatnia edycja:
Aga a jaka mialas wkladke?

Bietka w 2010 roku jeszcze nie chcialam dopiero w 2011 cos mnie naszlo no i wyszlo w pazdzierniku II kreski ma tescie strzal za pierwszym razem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wrocilam i nadrobilam was i smialam sie jak glupia a maz na mnie patrzyl jak na wariatke haha:)
bietka ja bede rodzic tam gdzie marta ale mam lepiej bo ona idzie jako pierwsza wiec zda mi relacje co i jak hihi:) porod coraz bardziej mnie przeraza ale nie bol ale fakt ze nie dam rady oddychac z tymi moimi plucami no ale poki co musze czekac na opinie lekarza:)
gosiulek teraz wszedzie jest chemia nawet w tych niby eko jest chemia . ja tam kupuje warzywa u baby na straganie ale nie mam pewnosci czy ich nie nawozila moze gadac ze sa bez chemi ale pewnosci nigdy sie do konca nie bedzie mialo:)

[FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot]Bietka no nie wyjścia już nie będzie ha ha ha [/FONT]

[FONT=&quot]Anaber moja siostra po drugim dziecku też włożyła wkładkę a mój m powiedział że masz bardzo grzeczne dzieci i takie to on może mieć [/FONT]

[FONT=&quot]Wiola pogonić ciotkę żeby to w końcu zrobiła[/FONT]

[FONT=&quot]Scoti ja też nie chce zostać sama broń Boże ja bym zawału dostała[/FONT]

Ja też mam zamiar po porodzie zalożyć sobie wkladke na 5 lat nie ma skutków ubocznych i nie trzeba o niej codziennie pamiętać jak o tabletkach jaka to ironia losu niedawno sie staralyśmy i odrzucalyśmy antykoncpecje a teraz już na przyszłość o niej myślimy zeby nie zajść w nieplanowaną ciąże:eek:ja znam taką dziewczyne co półtora miesiąca po porodzie była już w drugiej ciązy dla mnie osobiście porażka z tego wzgledu ze organizm wycieńczony nie doszedl do siebie po I ciąży a ona już byla w drugiej ale urodzila jakoś przetrwala choć latwo jej musiało nie być:shocked2: Aga-ile u ciebie kosztuje wkladka u nas 400zł

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry