• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo mnie m ciągnie na prometeusza do kina ale średnio chce na to iść...

Zmykam już bo o 7 muszę wstać, pojedziemy po ten przewijak i do teściowej więc jutro mnie nie będzie ale się nie martwcie. Słodkich snów i miłego dnia jutro :*

Byłam pod prysznicem uffffffffffff już mi lepiej.

Martuś Twoj m miałby posiedziec z Igorkiem tak jeden wieczór to by szybko zmienił zdanie. Widziałas jak już powoli zaczynal świrować jeszcze 30 min i by sie zaczeło.Uwierz mi znam go 5 lat :)a tylko na coś mu pozwolić to przegina na calego.

Bietka ja tabletek nie chcę brałam juz kilka razy i za każdym razem mam zatrzymanie wody w organiźmie tyje na potegę. Nie chce tego. Dlatego pomyślałam o wkładce. I niestet ja mam skleroze więc czesto bym jej zapominała brać.

Aga no to nie wiele bo ja ostatnio jak z nim rozmawialam to powiedział ze całość 500zł ze tez zalezy od wkładki ale przeważnei 500zł. :szok:

Teraz sie śmiałam z m ze musze policzyć czy mi sie oplaca. 100 zl za 1 rok jak mnie wkurzy to bedzie bzykanie raz w miesiącu więc 12 razy do roku to chyba taniej mnie gumki wyniosa :-D 12x5=60 paczka durex 12zl w środku 3szt, czyli 30 opakowan po 12 zl. to jest 360 zl więc 140 mam w kieszeni musze mu powiedziec ze taniej mnie wyjdzie jak bedzie biegac w gumkach :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo można na krócej, max to 5 lat tylko chodzi o to ze to dość drogi interes i dlatego raczej wykorzystuje sie ten max czas. Mi po pierwszym porodzie lekarz odradził. Bo mowiłam ze moze sie zdecydujemu na drugie dziecko ale teraz to juz wiem na 100% ze chce założyc.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry