Aga1402
Fanka BB :)
Witam i ja
)
U mnie fajnie chłodniutko
)
Anaber to jest to że wkładki są różne i ceny się strasznie różnią ja miałam wkładkę miedzianą która kosztowała 80 zł a są hormonalne które kosztują kila set zł i oczywiście plus ich założenie
Bobo widzisz niby odradzają założenie wkładki jak się jeszcze planuje dziecko a ja po drugim założyłam i potem jak się zdecydowaliśmy na trzecie to wyciągnęłam i zaszłam w ciążę i wszystko jest w porządku
Koszt jest spory ale z drugiej strony to jest roczny koszt tabletek
Dzoanko fajnie że jesteś
)
Wiola ja mam dziś z wczoraj obiad
)
Gosiulek jak pralka sie sprawuje??
U mnie fajnie chłodniutko
Anaber to jest to że wkładki są różne i ceny się strasznie różnią ja miałam wkładkę miedzianą która kosztowała 80 zł a są hormonalne które kosztują kila set zł i oczywiście plus ich założenie
Bobo widzisz niby odradzają założenie wkładki jak się jeszcze planuje dziecko a ja po drugim założyłam i potem jak się zdecydowaliśmy na trzecie to wyciągnęłam i zaszłam w ciążę i wszystko jest w porządku
Dzoanko fajnie że jesteś
Wiola ja mam dziś z wczoraj obiad
Gosiulek jak pralka sie sprawuje??

dziś była noc z kryzysem Borys znowu marudny, jak nie siku to glodny jak zasnie to przez sen robi kupe musze go przebrac i sie wybudza
i tak co chwila cos az mija 3 godz. takij walki
coś nas mało dziś
u nas jest wnuczka sąsiadów bawi sie z Nastką już jutro wieczorem wrócimy bez gipsu ciesze sie chyba bardziej od Nastki
czeka mnie plewienie w ogódku a tak mi sie nie chce mój a dziś jedzie po garnitur jedzie z nim oczywiście mamusia jej chłopak ciotka i wujek bo oni też mają garnitur kupować i chciał żebym z nim jechala ale nie bardzo chce w towarzystwie jego matki garnitur wybierać mamy różne wizje i mozemy sie niezgodzic nie wiem czy jechać

jeszcze trochę bedzie spac cala noc w lożeczku z przerwami na karmienie.