• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam i ja:))
U mnie fajnie chłodniutko:))

Anaber to jest to że wkładki są różne i ceny się strasznie różnią ja miałam wkładkę miedzianą która kosztowała 80 zł a są hormonalne które kosztują kila set zł i oczywiście plus ich założenie
Bobo widzisz niby odradzają założenie wkładki jak się jeszcze planuje dziecko a ja po drugim założyłam i potem jak się zdecydowaliśmy na trzecie to wyciągnęłam i zaszłam w ciążę i wszystko jest w porządku:) Koszt jest spory ale z drugiej strony to jest roczny koszt tabletek
Dzoanko fajnie że jesteś:))
Wiola ja mam dziś z wczoraj obiad :))
Gosiulek jak pralka sie sprawuje??

reklama
Witam sie i ja :) co druga noc mam kryzys :baffled: dziś była noc z kryzysem Borys znowu marudny, jak nie siku to glodny jak zasnie to przez sen robi kupe musze go przebrac i sie wybudza :wściekła/y: i tak co chwila cos az mija 3 godz. takij walki :(

Aga
domyślam sie ciekawe co mi zaproponuje i mam nadzieje ze dobrze bede sie z tym czuła.

Gosiulek
ale masz juz nowa czy tej starej boisz sie odpalić?

ja kupiłam ta szmizjerke wzielam granatowa i roz. 44 bo w 42 to cycki by mi nie weszły a tak poprosze tesciowa o zwężenie jak bedzie za szeroka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A gdzie reszta dziewczyn?:szok:coś nas mało dziś:sorry:u nas jest wnuczka sąsiadów bawi sie z Nastką już jutro wieczorem wrócimy bez gipsu ciesze sie chyba bardziej od Nastki:-D czeka mnie plewienie w ogódku a tak mi sie nie chce mój a dziś jedzie po garnitur jedzie z nim oczywiście mamusia jej chłopak ciotka i wujek bo oni też mają garnitur kupować i chciał żebym z nim jechala ale nie bardzo chce w towarzystwie jego matki garnitur wybierać mamy różne wizje i mozemy sie niezgodzic nie wiem czy jechać:eek:

Witam się i ja-dzień doberek dziewuszki!!!

Gosiulku i ty masz trochę racji jeśli chodzi o produkty eko.U nas w Gorzowie nie ma takich sklepów nawet by coś zdrowego kupić,czasami coś dostajemy od babci m z ogródka i to rzeczywiście ma wspaniały smak i zapach.Ja również nie kupuję żywności w marketach na wyprzedażach.
Anaberku może Borysek tak ma na zmianę pogody,bo ja czuję się przy tak ekstremalnych zmianach jakby mnie walec przejechał i drażliwa też jestem nieco.
Wiola ja na swoim miejscu bym pojechała,bo gust mojej teściowej jest ....bez komentarza,potem m mógłby wyglądać jak kosmita!!!Ale ty zrobisz jak zechcesz.

Chyba jednak pojade poprosze mame żeby mi z Nastką zostala i pojade z nim na szczęście naszym autem bo nie mam ochoty z tą flądrą jechać i być od niej zależną za ile oni wrócą :-) spać mi sie chce pranie mi sie pierze dziewczyny sie bawią a tu trzeba iść żurek wstawić:oo:

Wiolka ja tez bym pojechała bo ja tez wzielam teściową jak pojechaliśmy po garnitur, chcieliśmy kupić ciemny braz w paseczki śliczny garnitur a staneło na jasnym bezowym w ciemne paskiwięc wiesz lepiej jedz bo fladra wybierze za Ciebie. Podziwiam Cię za te dwudaniowe obiady jestes wielka dla mnie. Ja gotuję jeden na dwa dni. :baffled: a ty na dwa dni cztery obiady :)

Gosiulek bo wstawialas linka z pralką LG myślalam ze ją kupiłas.

6mamo nie wiem co jest przyczyną nie mam pojecia ale i tak nam sie udalo już śpi w łożeczku do 2-3 w nocy poźniej z nami a tydzien temu spal tylko do 12 góra do 1 w nocy.Także jest postęp :happy: jeszcze trochę bedzie spac cala noc w lożeczku z przerwami na karmienie.

Zmykam pod prysznic bo Borys śpi i musze sie zmieścic w drzemce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry