• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta na moje pytanie o przyblizona cene wysylki do szkocji odpowiedziala ze wszystko zalezy od ilosci sztuk czyli wagi, ale do czasu kiedy mi odpisala juz zdazylam sie rozmyslic:-D wiec nie odpisalam, ciekawe jak sie bedzie bobo podobac i jaka bedzie po wypraniu.

Widze ze o tym samym myslimy, ja od rana szukam koszul nocnych wygodnych do karmienia we wrzesniu zamowie majtki siateczkowe i podklady. Co do dwu czesciowej pizamy po porodzie, sie nie wypowiem bo ostatnio tez mialam same koszule, pamietam tylko ze na oddziale bylo strasznie goraco i nie moglam zasnac w nocy....

witam się i ja
u mnie też pochmurno i pada

Marta śliczne piżamki, a jeśli chodzi o takie dwu częściowe to zgadzam się z Madlen że są nie praktyczne tylko że my dawno rodziłyśmy

Bobo myślę że lampki dla rodziców będą

Scoti nie zazdroszczę moje dzieci dają mi pospać:))

Wiola ja też nie lubię niepunktualnych ludzi

reklama
marta no takie wlasnie slodnie wiekszosc jest :)
kurde zla jestem bo mam tel w orange i zerwalam z nimi umowe tzn mama bo tel jest na nia i mam do zaplacenia 140zl kary i babka mowila ze przyjdzie mi faktura i ze zostane poinformowana o tym ze zachowuje moj obecny nr tel i ze teraz juz bede miala na karte. nic nie ma ani fakrury ani sms z informacja o tym ze przechodze na karte no nic :wściekła/y: do 25.08 mam wazne to obecne konto a pozniej to ja nie wiem juz co :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry