MartaSx
mama Oliwierka
Jestem i ja już po śniadaniu widzę że od rana produkcja pełną parą.
Justi miłego i szybkiego sprzątania.
Kinga teraz z Tobą mogę wypić kawkę
Anaber dziś taka pogoda do dupy ja też się dziwnie czuje
WIolka ja przez ostatnie parę nocy też nie mogłam spać mały daje popalić a czym większy tym bardziej boli
Bobo może wybierz coś praktycznego a ps znalazłam coś dla Ciebie 100sztuk ciuszkow Sprzedam - Odzież Ciążowa - Gumtree Wielkopolskie / Poznań
MAdlen no dokładnie nie ma sensu kupować nowych tym bardziej że fakt dzieci rosną ale te ceny - kosmiczne
Dzonka miłej pracy
Justi miłego i szybkiego sprzątania.
Kinga teraz z Tobą mogę wypić kawkę
Anaber dziś taka pogoda do dupy ja też się dziwnie czuje
WIolka ja przez ostatnie parę nocy też nie mogłam spać mały daje popalić a czym większy tym bardziej boli
Bobo może wybierz coś praktycznego a ps znalazłam coś dla Ciebie 100sztuk ciuszkow Sprzedam - Odzież Ciążowa - Gumtree Wielkopolskie / Poznań
MAdlen no dokładnie nie ma sensu kupować nowych tym bardziej że fakt dzieci rosną ale te ceny - kosmiczne
Dzonka miłej pracy
Ostatnia edycja:

Ja zapraszałam w miejsca gdzie mi odmówiono znajomych takich z którymi mam kontakt

a ceny sa masakryczne ja moze Julicie w tym tyg kupie kombinezon popatrze na allegro jeszcze i u nas w sklepach jakie ceny Nastce musze kupić jakieś ciuchy do szkoly nowe bo w te co ma to albo wyplamila albo sie ledwo mieści buty i rozpoczęcie roku w przedszkolu to 400zl na dzień dobry dla nas
;-)