• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzien dobry*

Witam kochane i zapraszam na filizanke pysznej kawki
jedzenie013.gif

MILEGO DNIA :)

reklama
Hej,
Aniołkowa Mamo, ja też kawusie piję. Niestety M dał plamę i nie kupił mi wczoraj mleczka i latte mam z mniejszą ilością:-( Ale dam radę, dla mnie nie ma dnia bez kawusi.
dzoana.... Zobaczymy co Ci lekarka powie za tydzień.dobrze pamietam?
Wizytę mam 27 sierpnia, może uda mi się uzyskać skierowania na badania. No i cytologię muszę zrobić.
Dzoana catag.to bardziej lek ziolowy niz chemia ;-)
Czytałam trochę o nim na forach i niektóre dziewczyny narzekały, że bardziej im zaszkodził niż pomógł. Sama nie wiem:-(
Bobo, dobrze, że już z nami już jesteś:tak:
Miłego dnia

dzien dobry :)
witam sie przy sniadanku i herbatce :)
wczoraj usnelam nawet nie wiem kiedy i cala noc spalam jak niemowle hihi:) cos dzis pochmurno u nas :( a mowili w pogodzie ze ma byc cieplo :( jutro znow w trase jedziemy hihi tym razem do moich rodzicow i wracamy w poniedzialek :) powiedzcie mi Kochane jaki moge im kupic prezent na rocznice slubu???????
milego dnia laleczki:)

dziewczynki moi rodzice nie mieszkaja w duzym miescie wiec ze spa jest problem a co do wyjazdu gdzies to nie bardzo bo roznie tato pracuje w kopalni ma rozne zmiany i czesto pracuje w soboty. co do sesji to nie bardzo to nie ich klimaty hihi:) sama juz nie wiem co im kupic :(

reklama
Dzień dobry witam sie i ja z kawką słaba po śniadanku zaraz trzeba po tą kuzynke wyjść ciekawe co ją do nas sprowadza:eek: kochane wczoraj zaczęłam oglądać i usnęłam moment o dziwo mala mnie nie kopala mocno i dala sie wyspać bo ostatnio kilka nocy pod rząd budziłą mnie o 4 nad ranem do 6 leżałam i zasnąć nie mogłam wiec moze stąd brak humou wczoraj:baffled: Anaber-współczuje ci kochana bólu głowy mam nadzieje że przejdzie:tak: Madlen-ona też ma takie halo na punkcie płynów wszelkiego rodzaju że nic nie moze stać a ja wczora zapomniałam i nie schowałam :confused2:nawet kosmetyki musze przed nią chować bo wszystkim sie smaruje ostatnio sie wyperfumowała moimi perfumami :sorry:ja w ciaży nie moge ich używać a ta sie tak wypachniła że dom musialam wietrzyć:laugh2: Dzoana-napewno wyniki będa dobre:tak: Aniołkowamamo-tak wczas kochana wstajesz ja bym jeszcze spała ale musiałam wstać:oo: Bobo-nie wiem co ci doradzić bo każdy woli coś innego ja jestem zwolenniczką praktycznych prezentów mi np A zawsze na każda okazje kupuje piękne donioczkowe kwiatki duże bo bardzo je lubie a cięte sa nie przydatne bo uschną na urodziny kupił mi ślicznego storczyka dużego:-pnajlepiej ich znasz wiec napewno coś dobrego wybierzesz:rofl2: u mnie też pochmurno chłodno:baffled: miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry