• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta-w I ciąży nie mialam takich wahań nastrojów aż ja teraz :eek: staram sie nad tym panowac ale jakoś mi idzie średnio:baffled: Aniolkowamamo-ja jeszcze jestem ale na tvn style zaczyna sie mój program "wiem co jem" więc uciekam pokukam w telewizor i może usna a ostatnio też coś mam dzis sie o 4 rano obudziłam i do 6 leżalam na łózku:confused2: uciekam kochane będe jutro słodkich snów

reklama
Kinga my kupowaliśmy używane wiesz, wózek za 400zł 3w1 udało nam się bo babka używała go maks 4 miesiące bo mały nie chciał jeździć i jest praktycznie nowiuśki. Łóżeczko dostaliśmy tylko pomalowaliśmy, pościel kupiłam z allegro a ciuszki część mam nowych a część używanych. Zostały tylko kosmetyki i akcesoria typu szczotka, butelka ale to za miesiąc kupię

Zobacz załącznik 491752 taki mamy plus fotelik do auta

jestem kochane moje, byłam się wykąpać dzieciom kolacje umyć ich i tak mi zleciało:)

Kinga to straszna kruszynka z twojej dziecinki była moja Oli w 32 tyg miała 2270 plus minus 360 g

Wiola dobrej nocy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry