wiolka23
Fanka BB :)
Gosiu-kochana przykro mi bardzo trzymaj sie mocno jesteśmy z tobą Jestem kochane nie pojechalam z nimi po garnitur bo A mnie wkurzyl i pojechali sami a ja poszłam plewić bolą mnie plecy ale przynajmniej kwiatki widać jeszcze tylko jarzyny jutro i skoszenie trawnika
dziś siostra A kupila sobie sukienke na nasze wesele ciażową bardzo ladną w kolorze ciemnego fioletu pochwalila sie,nie wiem czy wam mówilam ale siostra mojej mamy nam odmówila i nie przyjdzie poinformowała nas 1,5 tyg wcześniej
a powód jest taki że jada na węgry
mi powiedziala że nie dadza rady bo sa z małą w szpitalu i nie wyjda a okazalo sie że już troche temu wyszli i wcvzoraj ją widzieliśmy jak jechaliśmy z małą na odpust więc troszke lipnie im ściema wyszła
dziś siostra A kupila sobie sukienke na nasze wesele ciażową bardzo ladną w kolorze ciemnego fioletu pochwalila sie,nie wiem czy wam mówilam ale siostra mojej mamy nam odmówila i nie przyjdzie poinformowała nas 1,5 tyg wcześniej
a powód jest taki że jada na węgry
mi powiedziala że nie dadza rady bo sa z małą w szpitalu i nie wyjda a okazalo sie że już troche temu wyszli i wcvzoraj ją widzieliśmy jak jechaliśmy z małą na odpust więc troszke lipnie im ściema wyszła

U mnie A poszedl do sklepu po fajki niby i do piekarni bo o tej godzinie mozna u nas kupic cieplutkie bulki i chleb prosto z pieca i go wciągło

)