• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry kochane przepraszam was ze tak dziś późno ale mam troche zalatwień do wesela a do poludnia mialam gości później poszlam do rynku a tam brak prądu do 14 i zakupów nie zrobilam ani zaliczki cateringowi nie wyslalam musze isć jeszcze raz zahaczyłam teściowa to temat rzeka opowiadania weselu rady i wogóle:confused2:więc wysluchalam powiedzialam swoje zdanie i jednym uchem wpuścilam drugim wypuścilam mój m oczywiscie atrul sie wczorajszą pazernoscia i rano go żygalo zamiast mi okno chociaż w kiblu otowrzyć to ten do pracy zadowolony poszedł a ja jak tam weszłam to zanim skorzystałam musialam zalożyć maske wymyć plynami wszystko żeby nie czuć:wściekła/y: jak wróci z pracy to go dobije:crazy: u mnie sie coś chmura pranie wrzuciłam zaraz odkurze i znowu musze na zakupy isć:baffled: przepraszam ze tak tylko o sobie:eek: Gosiu-dobrze byloby zeby ktoś inny cie też ozbaczyl żeby normalnego lekarza nie znaleść to przechodzi pojęcie ludzkie:angry:

Ja już jestem byłam w pepco są super staniki za 15zł i moje duże rozmiary kupiłam sobie fioletowy taki ciemny :-D a potem poszłam do netto, drogerii i do mięsnego i tak mi zeszło troszkę.

jestem,ale o nadrobieniu was moge pomarzyc :zawstydzona/y:
ciagle brakuje mi czasu..juz czekam az smyki wroca do szkoly i bedzie ''normalnie'',chociaz zdrugiej strony..przeprowadzka,wybor nowej szkoly dla Martyny,potem porod i skok na nowe obroty..
a ja ostatnio ciagle jestem zkrecona :zawstydzona/y:
wczoraj mialam wizyte i p.ciala rosna..:-(:-(,mala ma krew dodatnia wiec jest wieksze ryzyko,ze moze miec anemie...:-(,ale robili mi usg i na razie wsio dobrze..oby tak dalej :tak:;-),kolejna wizyta za 2tyg.i tak juz chyba bedzie do porodu..badanie krwi + usg co 2tyg.bo pod koniec jest najwieksze ryzyko..:-(,az jestem w szoku,ze tutaj tak sie mna zajmuja :szok:
Gosiu powiedz mi kochana,co ztwoim okruszkiem ??? nie dam rade przewertowac strony..:zawstydzona/y:..a nie moge przestac o tobie myslec..

Jestem na chwile ale zaraz jade z teściem i meżęm garnitur teściowi pomóc wybrać wiec wrócimy pewnie później Gosiulek-&&&&&&&&&&&&&& kochana czekamy na wieści mam nadzieje ze lekarz dobry sie trafi dziś dzień coś za krótki dla mnie bo nie moge nadążyć z wszystkim Madlen-kochana bardzo dobrze ze jesteś objęta opieką i tak powinnno byc napewno bedzie dobrze:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry