• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta, nie martw się za 3 miesiące będę miała jeszcze na sobie troche zbednego balastu. A Ty swój zrzucisz raz dwa. Zresztą oprócz brzuszka to ja nie widzę na Twoich zdjęciach tych nadprogramowych kilogramów:no:

reklama
Dzonka m mówi że mi w tyłek i w uda poszło bo ostatnio mnie wkurzył bo powiedział że tyłek mi się dziwny zrobił i nogi jakieś grubsze - i się poryczałam, ale przyszedł przeprosić

Dziendobry u nas znowu sloneczko wiec zaraz sciagam jedno pranie i wieszam nastepne M sie ucieszy wczoraj plakal ze on nie wie jak segregowac pranie, gdzie wsypac proszek, jaki program ustawic ale sie nauczyl i zrobil juz 3 prania:-D

Anaber, Bietka ja juz nie moge sie doczekac rad tesciowej po porodzie:-p:-p:-p. Jak zwykle bedzie niekonczacy sie temat herbatka, bo niedobra synowa nie podaje, co wiecej nawet nie kupila jednego opakowania wiec tesciowa straznik teksasu jak przyleci w odwiedziny w listopadzie kupi mi 4 opakowania;-) i jakie bedzie jej zdziwienie jak po roku przyleci znowu a te herbatki nawet nie otwarte:szok: Potem beda pytania a Lilly dalej tylko na piersi? nic jej nie podajesz? 'Nie mamusiu lekarze radza poczekac 6 miesiacy wiec poczekam nic sie dziecku nie stanie:-p Jak polecimy do polski mala bedzie miala niecale 5 miesiacy wiec pewnie znowu pokryjomu jak gdzies wyjde bedzie jej wciskac danonki:-D Pamietam tez burzliwa dyskusje na temat jak ma byc zamontowany fotelik, nie mogla przezyc ze nie pozwalam montowac go przodem do kierunku jazdy....... Przy pierwszym dziecku denerwowalo mnie to bardzo, teraz postaram sie olewac jej dobre rady i patrzec tylko na jej zezloszczona mine ehhhh synowa jej sie trafila:-p:-p:-p

Scoti ha ha ha jesteś niesamowita ale ja robię tak samo zawsze po swojemu a teściowa może sobie gadać ile wlezie :rofl2: No to gratki dla m bo mój twierdzi ze ja nic nie robię a pranie? przecież pralka pierza :no:

dziewczyny z mojej firmy się nie odezwali jeszcze myślicie że napisanie maila będzie dobrym pomysłem ?

Ostatnia edycja:
Marta, ten Twój M to niekończąca sie opowieść:wściekła/y:
Scoti, masz anielską cierpliwość do teściowej. Moja na szczęście się nie wtrąca, za to babcia M uważa, że ma prawo wypowiedzieć się w każdej sprawie:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry