D
Dzoana.a
Gość
Marta, nie martw się za 3 miesiące będę miała jeszcze na sobie troche zbednego balastu. A Ty swój zrzucisz raz dwa. Zresztą oprócz brzuszka to ja nie widzę na Twoich zdjęciach tych nadprogramowych kilogramów

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Jak zwykle bedzie niekonczacy sie temat herbatka, bo niedobra synowa nie podaje, co wiecej nawet nie kupila jednego opakowania wiec tesciowa straznik teksasu jak przyleci w odwiedziny w listopadzie kupi mi 4 opakowania;-) i jakie bedzie jej zdziwienie jak po roku przyleci znowu a te herbatki nawet nie otwarte
Potem beda pytania a Lilly dalej tylko na piersi? nic jej nie podajesz? 'Nie mamusiu lekarze radza poczekac 6 miesiacy wiec poczekam nic sie dziecku nie stanie
Jak polecimy do polski mala bedzie miala niecale 5 miesiacy wiec pewnie znowu pokryjomu jak gdzies wyjde bedzie jej wciskac danonki
Pamietam tez burzliwa dyskusje na temat jak ma byc zamontowany fotelik, nie mogla przezyc ze nie pozwalam montowac go przodem do kierunku jazdy....... Przy pierwszym dziecku denerwowalo mnie to bardzo, teraz postaram sie olewac jej dobre rady i patrzec tylko na jej zezloszczona mine ehhhh synowa jej sie trafila

No to gratki dla m bo mój twierdzi ze ja nic nie robię a pranie? przecież pralka pierza