• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Tak Kinga popieram :)

Anaber no to skandal ! Niech wie jaka ma córkę. Jak można oddać rzeczy w takim stanie? Sama mam psa, ale chyba bym się tak nie zachowała jak siostra Twojego m.

Wiolka no to cudowny prezent :no: Ehhhhhhhh
jutro lezenie do góry brzuchem, niech przynajmniej Twoje zdrowie wypija.

Dobranoc dziewczynki :-)

Slodkich snów.

reklama
Anaber-psia sierść to jest faktycznie cholerstwo u nas wściekam sie na m bo ja odkurzam godzine dywan a on mi suke wpuszcza a ona też sie leni i szlag mnie trafia jak godzine na kolanach siedze i klaki z dywanu wyciągam :wściekła/y:także rozumiem i dobrze że teściowej powiedzialaś skąd te kłaki,trzebabyło jej powiedzieć ze sobie w kieszeni przynioslaś i z nudów mate upier.....las:no:tez pytania kobieta zadaje pytania nie z tej ziemi:eek: Bietka-wypili za moje zdrowie podobno ale wkurza mnie takie ojca wolanie że ja musze postawić przecież raz że nie musze a dwa ja jestem nie pijąca pozatym on to najchetniej by poryl do zgona a ja jestem zdania że napić sie grzecznościowo i tyle a A też micha uśmiechnięta jak flaszke widzi a mi sie nóż w kieszeni otwiera

Ostatnia edycja:
Bietka i wiolka wiesz co ona wogóle nie przywiązuje uwagi do takich spraw jak oddała mi rzeczy po Igorku które pożyczyłam to najpierw je prałam w 90stopniach w Vanishu bo masakra były. A poza tym to ta sama osoba co mi dala próbki przeterminowane jak przyszła na Igora urodziny a na moje to nawet kwiatka nie przyniosła jeszcze jak byłam w ciazy.. Także wiesz. najlepsze,że osttanio do mojego m mówi, bo jest ojcem chrzestnym jej syna i powiedziała,że na urodziny tego małego to oni chcą aby sie złożyć na telewizoerk do bajek.tak sobie pomysląlam kuźwa mi nie dala nawet złaamanego kwiatka a ja mam dla jej dziecka na tv sie zżucac no chyba kupy nie robiła. wyslałam jej smsa ze mój m nie wiedzial ze ja juz prezent kupiłam dla jej dziecka także my sie nie dołożymy. Teraz żałuje,ze wywaliłam te próbki bo bym dołożyła to jej dziecku do prezentu i bym powiedziął,ze mój syn jest uczulony wiec niech to zużyje dla swojego :-) ale nie ma juz tego :no:

Jakieś te jego siostry to takie niedorobione sa. Druga ciagnie trochę w inny sposób. Bo juz ma trzeciego faceta i nas to wkurza bo przyjeżdza do warszatu zawraca dupę aby moj m coś tam zrobił w aucie jej faceta. I poźniej moj m nie wie jak go kasowac czy za robociznę też czy tylko za czesci czy jak. Bo kurcze już jedemu tak auto naprawił ze po miesiącu sie zmyl i za free auto miał naprawione. A moj m jak ma siedziec w warsztacie to chce aby zarabiał logiczne, bo jak ma nie zarobic to lepszym wyjściem bedzie jak posiedzi z nami w domku spędzi czas z rodziną i odpocznie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem już znajomi poszli, pozmywane więc leżę w łóżku
Scoti pewnie że bierz wolne wcale się nie dziwie że jesteś zmęczona... a co mierzenia brzucha to ja nie mam pojęcia ile mój ma
:-D
Bietka reklama zykfryda z ING bombowa ha ha ha ha i mina żony świetna. Daj znac jak wyniki
Bobo no to super że Ci się podoba - bezpiecznej drogi jutro.
Wiolka no nie ma co prezent super pewnie kupił z myślą o sobie :eek:
Anaber nie przejmuj sie dobrze zrobiłaś mnie też by szlak jasny trafił :wściekła/y: bo tak się nie robi jak już się pożycza to się oddaje w takim samym stanie i wyprane... zresztą o pożyczone rzeczy trzeba dbać bardziej niż o własne
Suonko kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anaber-co za idiotki naprawde szlag by mnie trafil z takimi szwagierkami choć sama mam nie lepszą jak do m siostry jechaliśmy na roczek jej córki to sie chcial wypuknąć żebym jakis wartościowy prezent znalazła chciał zebyśmy mlodej kupili śliczny kombinezon na zime za minimum 120zł ale ktoś nas uprzedzil i ze dostala to sie musialam głowić więc zakupiliśmy sliczny dresik za 70 pare złotych do tego rajtuzki grube i coś jeszcze a jak oni do Nastki przyjechali to przywlekli jej badziewnego miśka który stoi na półce jak cała reszta i kurz zbiera:wściekła/y:więc teraz powiedzilam jak oni mi tak to ja też w listopadzie pojade jak nas zaprosza i kupie miśka niech ma:confused2: znam taki typ ludzi ale co zrobić na glupote nie ma lekarstwa niestety,swoją drogą prezent dla swojego konkretny wymyślila:shocked2: Bietka-dobranoc Marta-napewno z myślą o sobie mi ta flaszke na urodziny kupil równie dobrze moglam ją schowac do szafki żeby czekala jak kiedyś sie napije a nie dawać im wypić:dry:

hej jestem
m wyciągnął mnie do znajomych i tak zeszło
6 mamo dobrej nocy

Wiola juto odpoczywaj:))

Suonko fajnie że badanie ok i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka

Marta dowiedziałaś się czemu m zapłacił więcej za pościel dla małego?

Bobo fajnie że ci sie podoba i masz udany wyjazd:))

Anaber szkoda słów:((((((((((

Bietka reklama jest świetna:)))))))))))))))

Scoti fajne pralka nie gryzie, uśmiałam się

idę się kąpać i się położyć
słodkich snów:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry