bietka84
szczęśliwa :)
Tak Kinga popieram
Anaber no to skandal ! Niech wie jaka ma córkę. Jak można oddać rzeczy w takim stanie? Sama mam psa, ale chyba bym się tak nie zachowała jak siostra Twojego m.
Wiolka no to cudowny prezent
Ehhhhhhhh
jutro lezenie do góry brzuchem, niech przynajmniej Twoje zdrowie wypija.
Dobranoc dziewczynki :-)
Slodkich snów.
Anaber no to skandal ! Niech wie jaka ma córkę. Jak można oddać rzeczy w takim stanie? Sama mam psa, ale chyba bym się tak nie zachowała jak siostra Twojego m.
Wiolka no to cudowny prezent
Ehhhhhhhhjutro lezenie do góry brzuchem, niech przynajmniej Twoje zdrowie wypija.
Dobranoc dziewczynki :-)
Slodkich snów.
także rozumiem i dobrze że teściowej powiedzialaś skąd te kłaki,trzebabyło jej powiedzieć ze sobie w kieszeni przynioslaś i z nudów mate upier.....las
Bietka-wypili za moje zdrowie podobno ale wkurza mnie takie ojca wolanie że ja musze postawić przecież raz że nie musze a dwa ja jestem nie pijąca pozatym on to najchetniej by poryl do zgona a ja jestem zdania że napić sie grzecznościowo i tyle a A też micha uśmiechnięta jak flaszke widzi a mi sie nóż w kieszeni otwiera
znam taki typ ludzi ale co zrobić na glupote nie ma lekarstwa niestety,swoją drogą prezent dla swojego konkretny wymyślila
Bietka-dobranoc Marta-napewno z myślą o sobie mi ta flaszke na urodziny kupil równie dobrze moglam ją schowac do szafki żeby czekala jak kiedyś sie napije a nie dawać im wypić