• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jestem i ja dopiero :-)

Evel dzwonila do mnie a ja nie wiedzialam z kim rozmwiam hehe chciala sie dowiedziec co mozna pozwiedzac w trojmiescie :-)

Wiola wszystkiego najlepszego duzo zdrowka milosci usmiechu i szczesliwego i bezbolesnego rozwiazania :-D

Marta dzisiaj wracamy bo jutro M do pracy musi jechac. a ja sama z tesciowa nie chce zostac bo sie poklocimy. w ciazy mi nie przeszkadzala bo ja ciagle spalam a teraz :-) nidy rydy.

Bietka powodzenia z goścmi :-)

Aga dobrze ze naprawil :-)

Kinga ja dzis sie wyspalam Borys dwa razy tykko se obudzil i po karmieniu nie protestowal na dalsze trolenie wiec i ja zadowolona :-)

jutro musze jechac kupic Igorowi buty bo dzis sie skarzyl ze go palce bola wiec kasa peknie :-\ ale co zrobic mus to mus :-)

Borys dzisiaj troche marudzil widac bylo ze boli go brzuszek dalam mu ten delicol jak zaczal walic baki a pozniej robic kupki to 4 pieluchy pelne :-) i sie najadl i teraz smacznie spi. troche go na buzi wysypalo bo mamusia sie leczo najadla :-) hehe ale nie moglam sie powstrzymac tak pachnialo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczynki ale ja dzis jestem zaakrecona hehe napisalam zyczenia dla Wioli a nawet z Wami sie nie przywitalam.Prosze o wybaczenie,bije sie w piersi...
U mnie pogoda wykanczajaca upal chyba ze 40st a ja jakas nie wyspana jestem i martwie sie caly czas nasza Gosia...
Zajrze wieczorkiem,milego popoludnia wszystkim zycze...

Ostatnia edycja:
Dziewuszki ja zaraz jadę do moich rodziców odstawić mojego Szymka,bo z nimi jedzie do Krakowa do mojej Eweliny.A tam będzie miał super urodzinkki,bo 16 sierpnia kończy 10 lat.No i oni szykują jemu jakąś niespodziankę.Młody nie może się doczekać zwiedzania Wawelu.A ja powoli zaczynam pakowanie do sanatorium,bo wyjazd już w niedziele.

Do zobaczyska wieczorkiem!!!

Dziękuje wam bardzo wszystkim za życzenia kochane jestescie:-) pokazuje sie na chwile jestem ugotowalam obiad pomylam jeszcze z mamą upieklyśmy dziś szarlotke tak ją nabrało:-D siedzimy sobie oni oczywiście drinkują niby za moje zdrowie:dry: teściowa ma domnie jutro przyjechać albo w piątek nie wiem po co:eek: byliśmy z Nastką na odpuście w niegowici w parafi Jana Pawla drugiego gdzie był wikarym co roku jest odpust pojeździla na karuzeli kupila sobie dwa wiatraki jeden duży drugi maly cukiery i szczęśliwa wrócila a mnie spanie męczy:confused2: Gosiu co z bętą dziś mialaś robić?

Cześć kochane!!

Z góry przepraszam, że tylko o sobie. Piszę od rodziców i mam mało czasu, jutro postaram się Was nadrobić ;-)

Wczoraj miałam badanie HSG. Badanie jest dość nieprzyjemne i bolesne, całe szczęście że trwało krótko ;-) Co najważniejsze jajowody drożne, obraz macicy prawidłowy ;-) Mamy trzy cykle na zajście w ciąże. Jeśli w tym czasie się nie uda będziemy myśleć co dalej... Wczoraj czułam się koszmarnie, jakby ktoś skopał mi macicę i jajowody, strasznie bolały przy poruszaniu się. Jeszcze dziś troszkę krwawię i trochę mnie boli ale już mniej. Wczoraj jeszcze miałam stan podgorączkowy 37,6, źle się czułam ale czego się nie robi dla dzidzi :-)

Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!! ;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry