• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Melduje sie sie, dzisiaj slaby dzien mimo pieknej pogody same klotnie z M od rana, chyba jestem coraz bardziej przemeczona i potrzebuje odpoczynku od pracy bo zaczynam nie wyrabiac. W weekend nic w domu nie robie bo nie mam na to poprostu sily po pracy, poniedzialek najchetniej caly bym przelezala a M chodzi i narzeka ze majtki ma nie wyprane ze znowu on sprzatnal kuchnie bla bla w dupie mam jego brudne gacie pralka nie gryzie:wściekła/y: Jutro postaram zalatwic sobie 4 tygodnie urlopu przed maciezynskim, myslalam ze dam rade ale potrzebuje odpoczynku przed porodem....

Z ciekawosci zmierzylam brzuchol juz 103cm :-p

Scoti-kochana każdy potrzebuje odpoczynku a co dopiero biedulko ty w zaawansowanej ciaży a faceci to są oszolomy zamiast pomyśleć i odciążyć troszke to chodzi i mialczy za uszami:wściekła/y: Suonko-napewno zafasolkujesz &&&&&&&& i fluidki dla ciebie wszystkich naszych wytrwałych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ my siedzimy mnie już spanie atakuje zaraz sie musze isć do kąpania wrzucić i do łózia dziadka dziś synuś wziął na impreze do siebie o dziwo przywiozą go napranego jak meteor ciekawe czy będzie coś do mnie znowu sie czepial czy przemilczy:eek:

witajcie

stworzyłam pięknego posta i wcisnęłam del !!!!!! :wściekła/y:

suonko trzymam kciuki !!! bardzo mocno

wiolka jak tam po urodzinkach ???

scoti weź urlop, kochana odpocznij

kinga u nas na szczęście chłodno

bobo cieszę się że wycieczka udana

marta miłego wieczorku ze znajomymi

gosia jak tam ?????

anaber - no jak widać teściowie to trudny orzech do zgryzienia ....

widziałyście reklamę ING z Zygfrydem ????????????????????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochane ja jutro rano jadę pobrać krew, mam zrobić badania po 6 tyg, czyli po połogu... więc jadę jutro... potem m mnie zawiezie z Igorem do babci, zostanę tam do 16 - po pracy m nas odbierze i uwaga na 18 przyjeżdżają teściowie :no::-(:-(:-(:-(:-( postaram się jakoś do WAS zajrzeć...

buziolki

Bietka reklama jest świetna:-D a urodziny tak sobie pelno roboty garów i siedze a oni sobie drinki chlapią i sie cieszą:eek: od mojego taty dostałam np flaszke wódki którą sam z resztas wypil więc....:confused2:marzylam po prostu o takim prezencie:dry:oni mają więcej uciechy z tych urodzin niż ja ale trzeba jakoś przezyć jeszcze tylko musze przetrwać jakoś wesele:dry:i powiedzmy że jestem niezniszczalna:-D i padnięta:-p

reklama
Bietka reklama super :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tak się uśmiałam i to jeszcze dzisiaj przy mojej teściowej :-)

Jak bylismy u teściów to małą rozrube zrobiłam :) podstepem oczywiście. Bo ostatnio chcialam rozłożyć Borysowi matę edukacyjną no ale oczywiście nie rozłożylam bo jak ją wyciągnelam z pokrowaca to przeraził mnie ogrom psiej sierści na niej (oczywiście siostra m miala ja pożyczoną) i jej poprostu nawet nie wyprała, sa na niej nawet plamy od ulewania :wściekła/y: masakra aby oddac i nie wrzucić nawet do pralki to szczyt jest. Więc bylismy u teściów i pomysląłam,ze zabiore ja ze sobą i tam w ogrodzie ja wyczyszcze rolką i niestety pensetą bo niczym innym tych klaków nie mogłam powyciągac. Na to moje czyszczenie przyszła teściowa i się pyta mnie co ja robię to jej mówię,że czyszczę mate a ona od czego, a ja odpsiej sierści, a ona a skad ta sierść to mówię,ze od mamy corki bo pożyczyła i oddala w takim stanie. Na to ona do mnie ze to leżało w pokoju dziecka a tam pies nie wchodzi. Ja mówię jej no chyba mam nie myśli ,ze jesli jest wielki pies w domu i wszyscy chodza po mieszkaniu poźniej wejda do pokoju dziecka to chyba logiczne ze ta sierść też się wnosi. No tak masz rację mi przyznała. Ale widziął moją minę jak to czysciłam więc pewnie bedzie nadane jaka ja to jestem czyścioszka i wogole. Poprostu tak mnie wkurza takie zachowanie. Kurcze nawet sobie nie wyobrazam jakbym miała cos pożyczyć i oddac niewyprane.a jak to czyściłam to myślałam,ze mnie krew zlaeje zużyłam poł rolki tej z ikei do ściagania włosow i pensetą.Sierś była tak powbijana ze masakra poprostu ręce opadają :no: a mata od spodu ma polar wiec mozecie sobie wyobrazic ja to było powbijane.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry