gosiulek73
mama K&K&A
Suonko &&&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro postaram zalatwic sobie 4 tygodnie urlopu przed maciezynskim, myslalam ze dam rade ale potrzebuje odpoczynku przed porodem....
Suonko-napewno zafasolkujesz &&&&&&&& i fluidki dla ciebie wszystkich naszych wytrwałych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ my siedzimy mnie już spanie atakuje zaraz sie musze isć do kąpania wrzucić i do łózia dziadka dziś synuś wziął na impreze do siebie o dziwo przywiozą go napranego jak meteor ciekawe czy będzie coś do mnie znowu sie czepial czy przemilczy

:-
a urodziny tak sobie pelno roboty garów i siedze a oni sobie drinki chlapią i sie cieszą
od mojego taty dostałam np flaszke wódki którą sam z resztas wypil więc....
marzylam po prostu o takim prezencie
oni mają więcej uciechy z tych urodzin niż ja ale trzeba jakoś przezyć jeszcze tylko musze przetrwać jakoś wesele
i powiedzmy że jestem niezniszczalna
i padnięta

tak się uśmiałam i to jeszcze dzisiaj przy mojej teściowej :-)
masakra aby oddac i nie wrzucić nawet do pralki to szczyt jest. Więc bylismy u teściów i pomysląłam,ze zabiore ja ze sobą i tam w ogrodzie ja wyczyszcze rolką i niestety pensetą bo niczym innym tych klaków nie mogłam powyciągac. Na to moje czyszczenie przyszła teściowa i się pyta mnie co ja robię to jej mówię,że czyszczę mate a ona od czego, a ja odpsiej sierści, a ona a skad ta sierść to mówię,ze od mamy corki bo pożyczyła i oddala w takim stanie. Na to ona do mnie ze to leżało w pokoju dziecka a tam pies nie wchodzi. Ja mówię jej no chyba mam nie myśli ,ze jesli jest wielki pies w domu i wszyscy chodza po mieszkaniu poźniej wejda do pokoju dziecka to chyba logiczne ze ta sierść też się wnosi. No tak masz rację mi przyznała. Ale widziął moją minę jak to czysciłam więc pewnie bedzie nadane jaka ja to jestem czyścioszka i wogole. Poprostu tak mnie wkurza takie zachowanie. Kurcze nawet sobie nie wyobrazam jakbym miała cos pożyczyć i oddac niewyprane.a jak to czyściłam to myślałam,ze mnie krew zlaeje zużyłam poł rolki tej z ikei do ściagania włosow i pensetą.Sierś była tak powbijana ze masakra poprostu ręce opadają
a mata od spodu ma polar wiec mozecie sobie wyobrazic ja to było powbijane.