• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
i ja sie witam :-) dzis od 4. na nogach :-\ bo Borysek mial humorki.

my dzis jedziemy do mojej przyjaciolki na caly dzionek i jak pogoda dopisze to pojdziemy z ferajna na dzialeczke. musze dzis kupic Igorkowi buty moze cos. sensownego znajde. ostatnio w reeboku kupilam mu za 59 zl ale super byly cale ze skory ale juz go cisna. podjade do reboka moze cos trafie znowu :-)

I ja się z Wami witam!

Dziś może mnie być mniej,bo wredna @ mnie męczy,ale jestem z wami i czytam co piszecie.Hihi na razie nie zawiele.
Anaberku ja bym tę matę jej w paszczę rzuciła i niech sama się na takiej osierścionej położy!!!Jak znajdę jakieś przeterminowane kosmetyki to chętnie ci odeślę,byś mogła je sprezentować tej dożartej małpie.
Wioluś ja podobny problem mam z siostrą m.Ona jest chrzestną Karolka,a m chrzestnym jej syna.I ja wyraźnie m powiedziałam,że cena i jakość prezentu dla jej syna jest uzależniona tym co Karol dostanie.

Miłego dnia kochane laseczki!!!

Hello, widzę, że nie było dzisiaj i wczoraj wielkiej produkcji, uff na szczęście. Wczoraj babcia M miała imieniny, więc cały dzień tam siedzieliśmy. W zasadzie to nie miałam ochoty tam iść, bo miałam meeeegadoła, zaczęły się plamienia, pewnie w sobotę przyjdzie @:-( W końcu stwierdziłam, że M będzie przykro jak nie pójdę z nim, a rodzinka będzie miała gadane. I w sumie dobrze, że poszłam, trochę się powkurzałam na ich teksty, ale to lepsze niż cały dzień depresji. Dzisiaj jest ok:-) Może nie skaczę po sufit ze szczęścia, ale doliny też nie ma:no:
Anaber, dla mnie to żenada po prostu, pożyczyć i przed oddaniem nawet nie wyprać:wściekła/y: Sama mam kota i wiem jak sierść potrafi pojawić się znikąd, tego nie da się wyplenić, trzeba się z tym pogodzić. Ale to ja się z tym borykam i to mój problem, bo ja go sobie wybrałam. A mąż powinien liczyć normalnie jak dla obcego, skoro partnerzy siostry zmieniają się co chwilę. Rozumiem dla rodziny zrobić taniej, ale facet, którego zna od miesiąca moim zdaniem rodziną nie jest.
Suonko, no to trzymam kciuki za najbliższe 3 miesiące&&&&&&&&&&&
Ja się boję, że mnie tez czeka to badanie:-( Bo jak widzisz coś jest nie tak, że nie zaskakuję przez tyle czasu:-(
Bietka, oby wyniki były ok&&&&&&&&&&&&&
Miłego dnia:-)

Jestem i ja wczoraj znikłam bo usnęłam padłam na pysk :sorry: tym bardziej że cały dzień na nogach i w kuchni.

Dzonka no fajnie że poszłaś m byłoby przykro u nas babcia m ma w sobotę urodziny ale zadzwonimy tam bo żeby jechać to kawałek jest. A co do wrednej @ następnym razem musi się udać
6mamo trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&
Anaber udanego dnia z koleżanką
Kinga miłego dnia
Aga podejrzewam że było drożej bo na allegro każda pościel była z promocją i bez. Ja pospisywałam z promocją i tak jej napisałam a jak m pojechał to policzyła mu normalnie to kwestia 10zł więcej ale zawsze
Bietka daj znać jak wyniki

Marta, jak rafaello się udało?
Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie te plamienia, które tyle dni się spóźniły, to i nadzieja wzrosła. Zmieniłam wagowego suwaczka, bo po urlopie trochę mi przybyło. Więc teraz waga jest aktualna, jak tak patrzę to się od razu wkurzam, że tak sobie odpuściłam. No, ale ważne, że wróciłam na drogę zdrowego odżywiania i na razie odpuszczam sobie słodycze i fast foody. Ważne, że spada, może do końca roku spadnę do planowanych 65kg:-)
Co robicie dzisiaj?

reklama
Dzonka rafaello się udał ale to bardzo syty i słodki placek więc zjedli po kawałku tylko hi hi. No ja za 3 mce też sie biorę ostro do zrzucania kg będziemy razem ćwiczyć chyba ze Ty do tego czasu już schudniesz :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry