• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
A ja teraz dopiero do łózka weszlam zrobilam karpatke i murzynka wykąpalam sie pomylam wszystkie garnki kuchenke żebym jutro mogla odświętny obiad od rana gotować i padam poczytam was i też będe uciekala spać:happy: Gosiulek-trzymam mocno &&&&&&&&&&& żeby urosła Dzoana-za ciebie też mocno zaciskam &&&&&&&&&&&& musi sie udać Bietka-to super że sie udalo i ciocia zgodzila sie zostać matką chrzestną Anaber-teściowa dożarta mogla zablysnąć jak swoimi dziećmi sie zajmowala jej czas na wychowywanie dziecka minął więc niech pozowoli ci robić to co umiesz świetnie czyli zająć sie własnym dzieckiem,ja podejrzewam że u nas będzie afera bo tesciowa wymaga żebyśmy co roku przyjeżdżali na wigilie do niej a wie że my robimy co roku u nas bo moi rodzice przyjeżdżają i teść ale na godzine chodzimy a w tym roku jak sie zbuntuje to będzie jojczała a ewelinka ma z tego samego miesiąca dziecko co wy i ona przyjedzie a wy cudujecie A kolejki u nas to byla masakra wiecie że w 2 marketach chleb cały wykupili idoci jagby mialo święto trwać do końca tygodnia anie jeden dzień Justi ja robilam ciasto przekladane z jablkami i galaretką ale bylo pyszne

Ostatnia edycja:
witam nocnie*

ja jak zwykle spac nie moge,mam tyle roznych mysli w glowie...
Wiola ale mi narobilas samaka na jakies ciasto ze chyba jutro tzn dzis cos upieke mam ochote na tzw krowke mniam pycha... mnie dzis zgaga meczyla i tak sobie przypomnialam ze jak bylam z Amelka w ciazy to zgage mialam do 4 miesiaca,kurcze sama sie nakrecam...
Ide sie polozyc bo zwariuje od tych mysli...

SPIJCIE DOBRZE :)

Jestem i ja
Wiolka sto lat, sto lat :-D spełnienia marzeń kochana i szczęśliwego bez bólowego rozwiązania :-D

placek sie pieczę warzywa na sałatkę już są tyko pokroic i zrobię galat i czekam na znajomych do góry brzuchem hi hi hi poodkurzać mi zostanie.

A WY gdzie się podziałyście wszystkie hm...????

Ostatnia edycja:
Witam się dziewczynki
przepraszam ze mnie wczoraj nie było ale komp mi wysiadł i kuzyn mi naprawiał
a wieczorem mieliśmy gości i tak zleciał mi dzień

Wiola wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i bezbolesnego szczęśliwego rozwiązania

Marta ja piekłam karpatkę i bananowca:))

Dzoanko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anaber nie ma jak u siebie, a teściową się nie przejmuj

Bietka mam nadzieję że rocznica się udała i spędziłaś z m miły wieczór, i oczywiście spóźnione ale szczere życzenia z okazji rocznicy

Kinga obyś dała m ten wymarzony prezent na pierwszą rocznicę ślubu:)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Bobo fajnie ze Zakopane ci się podoba, dla mnie to miasto ma swój urok tak jak Kraków:))

Gosia ja się na becie nie znam bo nigdy nie robiłam:(

6 mamo
przykro że @ przyszła:(((((

Justi miłego dzionka:))

urodzinowe068.gif
​Wiola spelnienia marzem :)STO LAT KOCHANA!!!!

reklama
dzień dobry kochane :-)

mamy gości cały dzień ... więc proszę o usprawiedliwienie :zawstydzona/y:
WIOLU WSZYSTKIEGO CO NAJ ... SZYBKIEGO I BEZBOLESNEGO PORODU, SAMYCH SŁONECZNYCH DNI, ZADOWOLENIA Z MĘŻA I CZEGO SOBIE TYLKO ZAPRAGNIESZ BY SIĘ SPEŁNIŁO !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry