• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem, wróciliśmy, Igor ładnie poprosił ciocię by została jego matką chrzestną i się zgodziła :-)
kąpiel, jedzenie, m go usypia.... i w końcu chwila dla siebie, jak zaśnie...

gosia
- ważny jest przyrost i normy w laboratorium a nie pojedynczy wynik - ogólnie ponad 3 tys to dużo - zobaczymy czy będzie rosnąć czy spadać , powinna się podwoić 48 godz jak wszystko jest OK

dzoana, marta a ja się boję koni :-( nie wiem ... są dla mnie za duże i chyba trochę nieprzewidywalne...

dzoana ja też kopnę tego bociana to doleci do WAS - rozumiem że nie masz plamień ??? zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

idę kobietki, muszę mężowi troszkę czasu poświęcić :)

do jutra... :*

Ostatnia edycja:
a my jestesmy u tesciow i juz mam dosyc tesciowej tekstow za duzo karmisz, poloz go niech lezy troche poplaczei przestanie,przykryj go bardziej. juz mi sie chce do domu tam przynajmniej nikt mi nie gada ile siedze z wyciagnietym cycem.

Bietka to fajnie ze zalatwilas chrzestna bo my nie mamy kogo poprosic na chrzestnych. chyba znajomi nam zostana.

anaber no my też znajomą - koleżankę/przyjaciółkę nam bliską i mojego brata

ja mam wizytę teściów w czwartek, też się nasłucham, za zimno/gorąco tu macie, nie za dużo je? zły smoczek do butelki chyba ma, bo powietrze łapie, a nie powinien być cieplej ubrany, a ile czasu był na spacerze- nie za długo??? ku................ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: doskonale |Cię rozumiem

dobrej nocy dziewczynki

słodkich snów

Ostatnia edycja:
Ja juz w domu, ale zaraz sie klade, bo padam z nog;( dobrze, ze jutro wolne to sobie dluzej pospie
Bietka, nie ma na razie plamien. A ja mam mega stresa, zeby juz ich nie bylo i @ tez. Kazde zwierze jest nieprzewidywane, tylko kon nalezy do tyxh wiekszych;) jak mogliby odmowic Igorkowi?
Martus, co w koncu upieklas?
A gdzie Bobo zniknela?
Justi, jak wyszlo ciasto?

reklama
Gosiulek, wiem i bardzo dziekuje:* mam cicha nadzieje, ze beta przyrosnie bardzo bardzo &&&&&&&&& i bedziemy razem z brzucholkami chodzic
Marta, ja znam przepis na torta rafaello, tez z bita smietana, biala czekolada i wiorkami. Mniam mniam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry