• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzoana dzieki za troske :*mam nadzieje,ze tak ;-) polozna mowila w srode,ze rosna,ale nie jest tak tragicznie..no i juz wiadomo,ze okruszek ma krew plusowa,a wiec inna niz ja (wszystkie moje dzieci maja geny i krew tatusia :-D)..a to moze spowodowac anemie..ale teraz bede miala wizyty co 2tyg.to jestem pod stala kontrola..no i nie beda mi robic amniopunkcji..co mnie cieszy..
a jakby co,to porod bedzie szybciej ;-)
ruchy czuje,to mam nad tym kontrole
a jak u ciebie ??
Martus dzieki ,ze pytasz
czuje sie super,tylko czasami tak mi ciezko..wygladam jak sloncia:zawstydzona/y:..a gdzie tu do konca :szok:
no i jak wrocilam do domu to zaczelo sie spanie i bol glowy :wściekła/y:,a na wakacjach tak dobrze sie czulam..nawet pilam kawe sypana i nic mi nie bylo..a tutaj..chyba klimat mi nie sluzy :-D

Madlen, u mnie po staremu;-) I nie zpaowiada się, żeby coś miało się zmienić. Skupiam się teraz na powrocie do swojej idealnej wagi. Przez chwilę myślałam, że może to już, bo plamienie się spóźniało, ale wczoraj się okazało, że ...no właśnie, że się spóźniło tylko. Teraz czekam na @, powinna być na dniach.
Na wakacjach to specjalnie klimatu nie zmieniłaś, prawda? Ciekawe skąd te bóle głowy, może czymś się denerwujesz podświadomie?

reklama
witajcie

jakaś maskara dzisiaj była ... wróciłam od babci 16:30 - a o 17 zapukali już teściowie :szok::crazy:
jestem padnięta

gosia :-( bardzo mi przykro... myślami z Tobą.
wiolka to oczywiste że masz sporo załatwień przed weselem- my tu poczekamy aż się odrobisz :)
madlen to dobrze że masz super opiekę i co 2 tyg będziesz miała wizytę - wszystko będzie OK.
dzoana :baffled: dlaczego przyszły te plamienia ?????? :crazy: kurde ...
marta, scoti do teściowych to trzeba mieć cierpliwość... moja dziś wypaliła: on nie lubi leżeć na brzuszku, nie kładź go tak... lubi, a jak nie lubi to musi polubić - oj nie rób krzywdy dziecku- nie robię mu krzywdy ma ćwiczyć mięśnie brzucha unosząc główkę, poza tym zapobiega to przepuklinie, kolkom, lepiej jelita pracują... - tak ???? a lekarz tak kazał - tak ku......... lekarz tak kazał proszę panią !!!! ( uwaga: ja nie mówię do swojej teściowej "mamo") :wściekła/y::crazy: scoti temat herbatek też będzie .... i wiele innych rzeczy - dobrze że wpada raz na miesiąc.

moje wynik są średnie, tzn tarczyca świruje - ale unormuje ją lekami, 22 idę do endokrynologa, mam anemię ale to pewnie pozostałość po ciąży. GIN da żelazo i bedzie git !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry