bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wlasnie dojechalismy . nie mam sily na nic wiec zegam sie ide spac i jutro sie zamelduje 
milej nocy wszystkim
milej nocy wszystkim
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bietka-dobranoc on tez taki osiol tepy pozniej wygldzies pokazac ada jak bezdomny a ja mam sie znim gdzies pokazac,dobranoc Madlen-no juz nieduzo zleci tydzien szybko mam nadzieje jakos przetrwac tydzien przed slubem slub i niedziele boje sie ze bedzie mi sie chcialo spac a goscie moga siedziec dlugo w naszych stronach to wesela nieraz sie o 8 rano konczyly pierwszy dzien
a nie wiem czy do tego czasu nie bede chodzic jak zabi gryzc i kopac ze zlosci
dzis mam jakis ciezki dzien A mi na nerwy dziala za kazdym razem lzy mi sie do oczu cisna mam ochote wyjsc na spacer i powyc do ksiezyca
Dzoana-zbieraj sie do domku kochana i odpoczywaj
Bobo-dobrze ze jestes
Anaber-najwazniejsze ze wytrwaliscie i fajnie bylo korzystajcie poki jest pogoda ja jak w grudniu urodze to nie poszaleje z dziewczynkami na podworku a Nastka bedzie chciala sanki
wiec chyba sie rozdwoje
pajace po prostu jutro mnie odwiedza kuzynka ktora wyjeżdż nie wiem po co ale o 10 ma u mnie byc
dobranoc Madlen-mam jakieś przesilenie chyba jeszcze Nastka jak ją kąpalam to mi calutki nowy szampon wylała bo zapomniala go schowac na półke a ona sie zawsze moczy w wodzie i była cicho a dlatego ze narobila tyle pianków z calej butli mojego szamponu że splukac jej nie mogłam
ze złości po prostu sie poryczalam ona na mnie patrzyla jak na nienormalną ja nie wiem co sie dziś ze mną dzieje:-( Marta-ja jeszcze moge ale brzuch zaczyna zaslaniać przy I ciąży mąż mi pomagał ale jak mnie bedzie wkurzal to niech sie sloma wypcha jakoś sobie poradze mam krem do depilacjii tylko on tak śmierdzi dziwnie że mogłabym paść przy nim
ale zawsze można zapytać w aptece czy jest cos dla ciężąrnych bezzapachowe ale skuteczne i tylko posmarować sie kremem a póżniej splukać
No Agi naszej coś mniej ostatnio