• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta czy to wazne ze uzywane,wedlug mnie nie kolezanka tez kupila wozek za 400 zl i jest mega zadowolona,wazne ze czysty i w dobrym stanie a lozeczko widzialam sliczne jest :)
Aga oj tak moja Amelcia to byla kruszynka,jak jej pierwszy raz zmienialam pieluszke to wazyla 780gr bo troche spadla z wagi to powiem Wam ze rece to drzaly mi jak liscie osiki.Mam pare zdjec w albumie ,mozesz zobaczyc jakie to bylo malenstwo.

reklama
Martus ja moje dziecko dopiero od kilku dni czuje tak porzadnie..wczensiej byla cisza,no chyba ze ja mam za duza warstwe tluszczu i slabo czulam,ale juz ladnie kopie..a dzisiaj to bije rekord..od ok6 rano i caly dzien :szok:z malymi przerwami ;-)
a wozek masz sliczny ;-)

Kinga nie dziwie się, też by mi się ręce trzęsły

Marta fajnie masz ja nie mam ani jednej rzeczy no to znaczy łóżeczko mam i pościel po dzieciach tylko tyle mi zostało

Madlen mój w sumie to w dzień daje popalić że aż mi brzuch się cały rusza:))

Kinga generalnie nie ważne że używane szkoda mi było kasę wydać na coś co posłuży huk 2lata a z ciuszków tak szybko dzieci wyrastają, ja oglądałam zdjęcia Amelki śliczna kruszynka
Madlen ja też późno czułam ruchy. Oj tam zaraz tłuszcz może masz łożysko z przodu i to tłumi ruchy - tak jak u mnie
Aga po synku nie zostały Ci ciuszki?

Marta a coś ty ani jednej rzeczy po dzieciach nie mam oprócz fotelika do auta łóżeczka i pościeli. Miałam w planach tylko dwoje dzieci ale po kilku latach odezwał się jeszcze instynkt macierzyński a w zasadzie tacierzyński bo to m mnie pół roku nudził żebym wyciągnęła wkładkę :))

Kinga niestety tak jest że ubrania dla dzieci są droższe niż dla dorosłych:((

Kinga no dokładnie to jest to te ceny massakryczne są ....
Aga no i mężuś się postarał :tak: będzie kolejny maluszek a ciuszki się znajdą. JAk masz fotelik, łóżeczko i pościel to już coś

Horror się skończył więc mykam do łóżeczka :sorry: słodkich snów laseczki i do jutra ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry