bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wiolka nie chce im kupic czegos zupelnie niepotrzebnego lub czegos co im sie nie spodoba i nie przyda.
tak myslalam zeby kupic im lampki nocne
nie maja takich a maja sypialnie dopiero co zrobiona wiec mysle ze im by sie przydaly. co mysliscie? pasuje takie cos?
tak myslalam zeby kupic im lampki nocne

nie lubie ludzi nie punktualnych
Pisałam do niej że czekamy i żeby dała znać jak będzie to łaskawie odpisała że będzie później po 11!!!!! ja to mam szczęście do ludzi którzy z zegarka korzystać nie umieją
u mnie znowu pogoda do dupy gdzie to lato ja sie pytam
jak sobie myśle że takie zimno będe miala w dniu ślubu to musze tej babce powiedzieć żeby mi jakieś bolerko z długim rękawem dala zebym nie zmarzła na zdjęciach i w kościele
Ja jestem zdania że spóźnić sie mozna bo róznie bywa czasem jakiś wypadek na drodze zakorkowane to sie tego nie przeskoczy ale kuźwa sa telefony dzwoni sie i mówi słuchaj przepraszam będę 40 min później a gdybym ja do niej nie napisała to ona by do mnie też nie napisala ze sie spóźni a ja mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia!!!a nie czekać na nią z założonymi rękami to ze ona mieszka z mamą i obiad robi jej sie sam sprzata i pierze to nie znaczy że kazdy tak ma