• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

wiolka nie chce im kupic czegos zupelnie niepotrzebnego lub czegos co im sie nie spodoba i nie przyda.
tak myslalam zeby kupic im lampki nocne :) nie maja takich a maja sypialnie dopiero co zrobiona wiec mysle ze im by sie przydaly. co mysliscie? pasuje takie cos?

reklama
Bobo-pewnie ze pasuje jak nie maja to napewno im sie przydadza a i mniejszy wydatek dla nich:tak: Madlen-maja nie smutam czekam na tą kuzynke miała być na 10 i nie ma jej :eek:nie lubie ludzi nie punktualnych :wściekła/y: Pisałam do niej że czekamy i żeby dała znać jak będzie to łaskawie odpisała że będzie później po 11!!!!! ja to mam szczęście do ludzi którzy z zegarka korzystać nie umieją

Ostatnia edycja:
Madlen pierwszy raz cos takiego miałam aby w nocy obudził mnie ból głowy, nie mogłam usnąc wtedy kiedy Borys spał musilam wstac i brać paracetamol najpierw jeden a po 30min. jak nie przeszło to drugi i wtedy usnełam ale za 15 min. obudziło mnie miauczenie Borysa mój m go przebrał i dał mi go do łóżka bo byłam nie przytomna.

Bobo a masz jakies upatrzone te lampki??

Wiolka moze na obiad chce sie wbić wie,że smaczne rzeczy robisz :-p

Kinga wczoraj zerknelam na zdjęcia w Twoim profilu bozie Amelka taka kruszynka, śliczna księzniczka

i moje starsze dziecie tez juz na nogach :tak:
wiolka tez nie lubie spoznialskich :wściekła/y:
moj dziadek wbil mi od maluskiego do glowy,ze lepiej pol godziny czekac niz 5min sie spoznic i punktualnosc ma we wkrwi,a jak ktos sie spoznia to sie wkurzam :wściekła/y:
anaber bol glowy to moze tez byc ze zmeczenia :tak:
a u nas wlasnie przestalo padac,ale i tak jest mokro ..juz coraz bardziej czuc jesien za oknem :tak:

Bobo-moja kuzynka którą zaprosiliśmy na wesele w zeszłą sobote widziala sie ze mną w sklepie i poinformowała mnie przy okazji że nie da rady być na weselu bo wraca do angli tam pracuje i stwierdzila że nas odwiedzi więc dziś na nią czekam:eek: Anaber-moze nie zostanie na obiad bo mówila że sie jej śpieszy wiec moze i długo nie będzie:baffled: u mnie znowu pogoda do dupy gdzie to lato ja sie pytam:angry: jak sobie myśle że takie zimno będe miala w dniu ślubu to musze tej babce powiedzieć żeby mi jakieś bolerko z długim rękawem dala zebym nie zmarzła na zdjęciach i w kościele:crazy: Ja jestem zdania że spóźnić sie mozna bo róznie bywa czasem jakiś wypadek na drodze zakorkowane to sie tego nie przeskoczy ale kuźwa sa telefony dzwoni sie i mówi słuchaj przepraszam będę 40 min później a gdybym ja do niej nie napisała to ona by do mnie też nie napisala ze sie spóźni a ja mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia!!!a nie czekać na nią z założonymi rękami to ze ona mieszka z mamą i obiad robi jej sie sam sprzata i pierze to nie znaczy że kazdy tak ma

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry