• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem wlasnie ogladalam zdjecia Amelki aniolkowej i tak mi sie smutno zrobilo:-(:-(, poczytalam troche jej historie potem pare innych z watku cpp i tak rycze od rana i nie moge zrozumiec jakie to zycie jest niesprawiedliwe. Caly czas mysle o gosiulku dziewczyny macie w sobie niewyobrazalna sile, podziwiam.

Marta koszulki fajne juz niedlugo bedziemy w nich paradowac na sali poporodowej:-)

Ja jestem
Bobo nie mam wieści od Joweg :no:
Scoti aby było szybko i bezboleśnie
Anaber to można się wściec ja nie miałam neta przez 1 dzień i myślałam że szału dostanę

Anabre, Bietka wrzucajcie fotki maluszków ;-)

Cześć kochane!! ;-)

Jestem z Wami cały czas, ale internet mam taki słaby, więc mało piszę...

Gosiulku przytulam Cię i trzymam za rękę w tych trudnych chwilach... Dużo siły życzę!

Dzoana a Wy ile cykli się już staracie? Mam nadzieję, że na nadchodzącej wizycie dowiesz się czegoś konkretnego, ja też chciałabym wiedzieć czemu nam się nie udaje i coś z tym zrobić...

Kinga śliczny ten Twój Aniołek! Amelka urodziła się w urodziny mojego brata.

Anaber mam nadzieję, że główka już nie boli...;-)

Wiolka u mnie było podobnie goście niezdecydowani, na zaproszeniach daliśmy termin do potwierdzenia obecności i nasze numery telefonów i prawie nikt nie zadzwonił. Musieliśmy sami do wszystkich dzwonić. Na ślub nie przyszły dwie osoby choć potwierdziły. To i tak dobrze bo u mojej przyjaciólki nie przyszło 20 os a płacili 150zł od osoby.

Martuś śliczne te koszulki ;-) Jeszcze trochę i będziesz tak po porodówce paradować ;-)

Patrzcie jaką miałam ostatnio niespodziankę jak się obudziłam ;-):-)

SAM_3166.jpg

Kochane jestem kuzynka pojechala ja poszłam na zakupy bo sie rozpadało i chciałam szybko oblecieć zaskoczyla mnie kupila ładny prezent plus 300zł w kopercie sporo jak na to że na wesele nie przychodzą przecież nie musiala nic dawać a ciotka z nią była (żona chrzestnego) to powiedziala że jeszcze ona do nas zajrzy z wujkiem chyba:eek: u mnie leje:baffled: na tablicy było ogłoszenie o kompleciku który bardzo mi sie spodobał dla Julitki i skontaktowałam sie z babką że chce kupić za 30zł czekam na odpowiedź od niej wrzuce wam zdjęcie tylko powiedzcie mi czy widać:sorry:tylko powiedzcie mi jak to zdjęcie wrzucić bo ja ciemna jestem:zawstydzona/y: Suonko-męża masz cudownego:tak:

reklama
Marta,bobo bije sie w piersi za pomylke hehe ja dzis zalatana jestem bo jutro rano jedziemy do PL i pakowanie walizek i jakies zakupy i tak mi jakos zlazlo...
Wiola bardzo ladnie ze strony kuzynki :)
Scoti historie Aniolkowych mam sa zawsze smutne...Ty kochana nie czytaj tego jak jestes w ciazy bo to nie jest dobre dla Ciebie....
Suonko piekna niespodzianka od meza,pozazdroscic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry