• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta-bardzo ładnie postapiła chcoiaz sie nie spodziewałam siostra mojej mamy odmówila w ostatniej chwili czego po niej bym sie wogóle nie psodziewała bo miała być na bank a nie przyjdzie do nas a ona jak do pracy wyjeżdża to przecież kasa jej też potrzebna i dostałam taki śliczny komplet dwa kubeczki dzbanek na herbate cukiernica mlecznik podstawki pod kubeczki i serwetki do tego koszyczek ładny śliczne to jest:-) mówilam jej ze sam prezent wystarczyłby w zupelności:sorry: Gosiulek kochana trzymaj sie mocno ;-) 11022929_5_644x461_kurtki-kombinezony-mothercare-coccodrillo-rozne-rozmiary-mazowieckie[1].jpg taki ten komplecik za 30zł

Ostatnia edycja:
reklama
To prawda mam cudownego męża ;-) Kiedyś jak się obudziłam na stole był ułożony napis: JESTEŚ MIŁOŚCIĄ MOJEGO ŻYCIA KOCHAM CIĘ. :-) Mój ukochany zrobił to z... papieru toaletowego :-D Na każdym kwadraciku była jedna literka. Wariat :-D

Wiolka miły gest kuzynki!! ;-)Nam też ciotka przelała 300 zł choć nie była na weselu. A komplecik cudny!! ;-)

mi też sie podoba tylko teraz jedyne co mnie denerwuje to że kontakt z babką jest tylko przez tablice wyslałam jej email i czekam na odpowiedź bo nie wiem jak to wychodzi finansowo czy ja mam jej najpeirw zapłacić?:eek:doradźcie a gdzie sie podzialyście?

Dziewczynki u Was tez tak goraco ?? u mnie jest taka parowka ze nie ma czym oddychac Boziu a mnie czeka jutro 12h podroz dobrze ze w samochodzie klima chociaz jest.Kurcze nie wiem czy bede miala dostep do netu bo jak nie to ja uschne z tesknoty za Wami hihi

jestem wstawiłam zapiekankę do piekarnika umyłam garnki a m pojechał po lodówkę nareszcie bo na ta już patrzeć nie mogłam

Kinga z pakowaniem zawsze zchodzi

Wiola miło ze strony kuzynki

Suonko masz cudownego romantyka w domu, mój m jest wspaniały pomaga mi ale nie jest aż takim romantykiem

Marta brzuchalek śliczny:))

Wiolka nie mam pojęcia bo każdy chce inaczej u nas było tak że wpłacaliśmy 200zł zaliczki a resztę w dniu wesela.
Kinga a gdzie sie wybierasz bo chyba nie doczytałam :sorry: u mnie tak sobie z pogodą :eek:
Aga brzuszek już ciężki się robi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry