• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem na chwile zagadałam sie z dziewczyną najmłodszego syna dziadka (ma być moją drużką) rozmawiałyśmy o dziadku temat rzeka:baffled: Scoti-romiar jest od 9 do 12 misięcy a Julita 12 miesiecy będzii miala za rok w grudniu a w jesieni też moze śmigać w takim kombinezonie:happy: zamówilam jeszcze śliczny dresik za 18zł od babeczki po jej córce piękny nie zniczczony a babka z krakowa za niedługo do księdza jedziemy:eek: znowu

marta pytalam meza o to 3d i on mowi ze jak bylo euro to mecze 1 i 2 nadawaly czasem w 3d i wtedy mozna bylo ogladac. teraz nawet jak sie ma tv 3d to 1 i 2 nie nadaja w 3d zeby mozna bylo ogladac, jedynie jak sobie byscie wykupili pakiet jakis w kablowce specjalnie 3d to wtedy tak a inaczej to nie. maz mowi ze czasem tv cos tam nadaje w 3d ale to jest baaaaaardzo zadko
wiolka a po co do ksiedza? i ile kupujesz tego papieru i recznikow?

Bobo-zawieść mu kartke z zapowiedzi bo już 4 raz za nim jedziemy dziś:wściekła/y: wiesz co kupuje 3 paczki papieru po 12 rolek a ręczników 10 paczek po 2 duże rolki Marta-ja pytałam o zaplate za ubranko dla malej a nie o wesele:-Dczy wplacać najpierw pieniądze czy jak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry