reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem wyprasowałam wszystko:tak::tak: a jutro puszczę pranie i wyschnie i znowu to samo:crazy::crazy:

Anisiaj jeśli chodzi o upały to nawet nie mów:no::no:

Bobo w sumie w każdej ciąży chodziłam w lato ale jakoś tak ciężko się nie czułam, ale w sumie lata już nie te z pierwszym dzieckiem miałam 20 lat a teraz :dry:

Bietka męska solidarność plemników;-);-)

Marta jak ja bym chciała żeby u nas popadało i się ochłodziło:tak:

Bobo no nic mi nie napisali szlak mnie trafi :wściekła/y: pytałam koleżanki bo rodziła na lutyckiej co trzeba zabrać wiec ona brała piżamy ubranko dla dziecka na wyjście, podkłady poporodowe, kosmetyki, szlafrok, klapki, maść na brodawki i pampersy. A resztę dają ponoc dostajesz jak urodzisz paczkę dla małego i tam jest sudokrem i takie tam pierdoły.

Ide do biedronki po sraj taśmę :-D

Przyszłam a mnie dziad przy kasie wkurzył miał wino i stał za mną i się pyta czy go przepuszczę a ja że nie bo jestem w ciąży i nie zamierzam stać w kolejce a kasjerka do mnie i prawidłowo ha ha ha co za dupek

A ja wezmę wszystko razem dużo tego nie będzie bo jedna torba a w niej rzeczy dla mnie i małego.

reklama
Justi, u mnie juz nowy cykl;) W sobote dostalam @
Marta, na staniku nie mozna oszczedzac, z tego sa bole piersi, plecow, ramien. A dla biuaciastych dobrze dopasowany stanik to podstawa. Znajdz w Poznaniu dobry sklep z bielizna z szeroka rozmiarowka, tam panie Ci dobrze doradza.
Aniolkowa Mamo, skoro @ nie przylazla to ja dalej trzymam kciuki&&&&&&&&
Anaber, wspolczuje zarwanych nocy. W ciagu dnia to spanie nigdy nie jest tak wydajne jak w nocy.
Anisiaj, trzymam kciuki, zeby urlop okazal sie owocny;)
Mialam dzisiaj masakre w pracy, bylam sama a roboty na trzy. W domu padlam i zasnelam, ale w tym upale nawet wyspac sie pozadnie nie mozna. Podobno od jutra tempka ma spadac, oby, bo juz mam dosc ponad 30 stopniowych upalow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry