• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka ze mnie też się leje masakra taki upał źle mi już dwa razy prysznic brałam

Wiolka no to zaszalałaś z tą szminką fajnie że suknia pasuje

6mamo no tak ja to te cyce mam wielkie

Dzonka możliwe że też wina stanika kurcze zawsze sobie szczędzę kasy na porządny stanik

Scoti &&&&&&&&&&&&&&&za przedszkole

Justi z jednej strony dobrze że się nie boi a z drugiej nie wiadomo co wymyśli

Anaber współczuje Ci kochana odsypiaj jak tyko się da

Bobo fajnie że wróciłaś

Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& super ze wypoczęłaś

Jestem posprzałam odkurzylam auto bo tak zagnojone było a A nie mial czasu:wściekła/y: dogrzało mi jak cholera prania 2 zrobilam i padam:baffled: jeszcze mi dziadek focha zarzucił bo przypomniał sobie że ma jedną białą koszule do prania a ja w tym tyg dziś wyprałam białe rzeczy i już nie będe prala ja pier....le za nim łazić po górze i prosic go o rzeczy do prania powiedzilam mu pralnia jest na dole ja za wszystkimi ku....wa chodzić nie będę:angry:gnije cały dzień na łóżku albo po rynku lata to niech weźmie miseczke i w rękach sobie wypierze w końcu on swoje brudy w pokoju koło łózka trzyma:confused2: Nastka u sąsiadów siedzi z elisabeth mała ich ręke sobie w zeszły czwartek złamała więc chociaż od niej mam chwile oddechu:dry: Anisiaj-fajnie że wróciłaś wypoczeta i mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl:tak: Aniolkowamamo-moze po prostu zawsześnie zrób jutro i dawaj znać szybciutko za ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&&:-) Madlen-gdzie nam dziś wcięło:dry: Aga-moze wozili jakieś u was na pola jeśli macie w pobliżu (uprawne) kurzenice a to tak dziadostwo śmierdzi gównami właśnie:dry:

Ostatnia edycja:
Anaber trzymaj się kochana, staraj się troszkę przespac w dzień. Czasemmoze być bałagan i można zamówić pizzę. Borys unormuje sobie wszystko zobaczysz. Co prawda nie jestem specjalistka od karmienia piersią ale wiedz, ze Ci zazdroszczę. Chciałabym karmić....

Witaj anisiaj ;-) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za kilka dni się okaże czy nie proznowaliscie nad tym morzem :-)

Justi miłej pracy :-)

Wiolka och Wasz wielki dzień już tuż tuż, Hehe ja tez nie lubię szminek ale mam kolekcje blyszczykow

Scoti za przedszkole &&&&&&&&&&& co z Twoim urlopem? Kiedy kończysz prace?

Bobo nogi do góry na poduszki, współczuje kochana....

Marta a Tobie nogi nie puchna?

Kinga &&&&&&&& za jutro rano :-) Ja tez polecam quick

Kurde umylam szafę i mordowalam się z małym od rana a m wrócił z pracy to mały poszedł spać, no prawdziwy facet. Teraz m ma spokój i prawie w ogóle nie odczuje ze ma dziecko....
ehhhhhh

U mnie była położna sprawdzić książeczkę zdrowia czy mały zadzczepiony, bo do sanepidu musi zgłosić , szok :szok: Heh wzięli za sprawdzanie, po tragedii z tym chlopczykiem...

Glodna jestem... Kurze coś bym zjadla.

Bietka wlasnie wrocilam z Primarka w sprawie maciezynskiego nic nie wiedza:wściekła/y:, zla jestem bo od oddania im formy od poloznej i listu z data od kiedy chce zaczac maciezynski (wpisalam 29 wrzesien) maja 28dni zeby podac mi decyzje czy przysluguje mi sie maciezynskie od pracodawcy czy nie. Dzisiaj mija 46 dzien i jak nie bedzie nalezala mi sie kasa od nich to musze zalatwiac w urzedzie a tam tez potrzebuja czasu zeby wszystko rozpatrzyc. Bede lazic tam co dwa dni i wypytywac az mnie beda mieli dosc i cos wkoncu zalatwia:crazy: nie wiem za co im placa:angry:

Poki co od 2 wrzesnia wzielam sobie 4 weekendy wypoczynkowego urlopu bo juz nie wytrzymuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry