reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka ze mnie też się leje masakra taki upał źle mi już dwa razy prysznic brałam

Wiolka no to zaszalałaś z tą szminką fajnie że suknia pasuje

6mamo no tak ja to te cyce mam wielkie

Dzonka możliwe że też wina stanika kurcze zawsze sobie szczędzę kasy na porządny stanik

Scoti &&&&&&&&&&&&&&&za przedszkole

Justi z jednej strony dobrze że się nie boi a z drugiej nie wiadomo co wymyśli

Anaber współczuje Ci kochana odsypiaj jak tyko się da

Bobo fajnie że wróciłaś

Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& super ze wypoczęłaś

Jestem posprzałam odkurzylam auto bo tak zagnojone było a A nie mial czasu:wściekła/y: dogrzało mi jak cholera prania 2 zrobilam i padam:baffled: jeszcze mi dziadek focha zarzucił bo przypomniał sobie że ma jedną białą koszule do prania a ja w tym tyg dziś wyprałam białe rzeczy i już nie będe prala ja pier....le za nim łazić po górze i prosic go o rzeczy do prania powiedzilam mu pralnia jest na dole ja za wszystkimi ku....wa chodzić nie będę:angry:gnije cały dzień na łóżku albo po rynku lata to niech weźmie miseczke i w rękach sobie wypierze w końcu on swoje brudy w pokoju koło łózka trzyma:confused2: Nastka u sąsiadów siedzi z elisabeth mała ich ręke sobie w zeszły czwartek złamała więc chociaż od niej mam chwile oddechu:dry: Anisiaj-fajnie że wróciłaś wypoczeta i mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl:tak: Aniolkowamamo-moze po prostu zawsześnie zrób jutro i dawaj znać szybciutko za ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&&:-) Madlen-gdzie nam dziś wcięło:dry: Aga-moze wozili jakieś u was na pola jeśli macie w pobliżu (uprawne) kurzenice a to tak dziadostwo śmierdzi gównami właśnie:dry:

Ostatnia edycja:
Anaber trzymaj się kochana, staraj się troszkę przespac w dzień. Czasemmoze być bałagan i można zamówić pizzę. Borys unormuje sobie wszystko zobaczysz. Co prawda nie jestem specjalistka od karmienia piersią ale wiedz, ze Ci zazdroszczę. Chciałabym karmić....

Witaj anisiaj ;-) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za kilka dni się okaże czy nie proznowaliscie nad tym morzem :-)

Justi miłej pracy :-)

Wiolka och Wasz wielki dzień już tuż tuż, Hehe ja tez nie lubię szminek ale mam kolekcje blyszczykow

Scoti za przedszkole &&&&&&&&&&& co z Twoim urlopem? Kiedy kończysz prace?

Bobo nogi do góry na poduszki, współczuje kochana....

Marta a Tobie nogi nie puchna?

Kinga &&&&&&&& za jutro rano :-) Ja tez polecam quick

Kurde umylam szafę i mordowalam się z małym od rana a m wrócił z pracy to mały poszedł spać, no prawdziwy facet. Teraz m ma spokój i prawie w ogóle nie odczuje ze ma dziecko....
ehhhhhh

U mnie była położna sprawdzić książeczkę zdrowia czy mały zadzczepiony, bo do sanepidu musi zgłosić , szok :szok: Heh wzięli za sprawdzanie, po tragedii z tym chlopczykiem...

Glodna jestem... Kurze coś bym zjadla.

Bietka wlasnie wrocilam z Primarka w sprawie maciezynskiego nic nie wiedza:wściekła/y:, zla jestem bo od oddania im formy od poloznej i listu z data od kiedy chce zaczac maciezynski (wpisalam 29 wrzesien) maja 28dni zeby podac mi decyzje czy przysluguje mi sie maciezynskie od pracodawcy czy nie. Dzisiaj mija 46 dzien i jak nie bedzie nalezala mi sie kasa od nich to musze zalatwiac w urzedzie a tam tez potrzebuja czasu zeby wszystko rozpatrzyc. Bede lazic tam co dwa dni i wypytywac az mnie beda mieli dosc i cos wkoncu zalatwia:crazy: nie wiem za co im placa:angry:

Poki co od 2 wrzesnia wzielam sobie 4 weekendy wypoczynkowego urlopu bo juz nie wytrzymuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry