• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber ja karmiłam na leżąco m wstawał przebierał czekał aż nakarmię i brał do odbicia i odkładał do łóżeczka

Wiola ja też muszę posprzątać a mam takiego lenia że szok a jeszcze Oli rozbiła mi odświeżacz na przedpokoju i teraz już muszę bardzo dokładnie posprzątać a przez ten upał czuję się tak wypompowana jak bym nie wiem co robiła, jeszcze prać muszę ale sobie dziś daruję bo śmierdzi na polu tak że porzygać się idzie samymi gównami pozamykałam wszystkie okna w domu bo nie daje rady nie mam pojęcia z kat ten smród

reklama
Test zrobilam i jest tylko jedna kreska:-( ale moze go zle zrobilam bo to byl ten test plytkowy a ja nie doczytalam i nalalam tam prawie cala pipetke moczu hehe a trzeba bylo tylko 3-4 kropelki moczu.myslicie ze to moglo miec wplyw na wynik testu???

Kinga kurcze nie wiem, niby jest tak ze jak jest źle zrobiony to żadna kreska się nie pojawia, ale proponuję powtórzyć test najlepiej Quik Viue , ja robiłam rano z pierwszego moczu i wyszedł negatywny a tego samego dnia popołudniu zrobiłam właśnie ten Quik i wyszedł pozytywny na każdy test trzeba inna ilość moczu:))&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zrobie test powtornie jutro rano bo moze ten mocz byl za bardzo rozcienczony bo dosc duzo wody dzis wypilam i kupie ten Quik Viue o ile nie jest plytkowy bo to jakas masakra hehe najlepszy jest strumieniowy,sikniesz i gotowe a nie pipety i cuda na kiju hehe

Kinga trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a ten test jest płytkowy, zresztą ja nigdy nie robiłam innego zawsze tylko płytkowe:)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

anisiaj to dobrze ,ze wypoczełas :tak:

Aga może Twoje dzieci się szybko najadaly u nas to trwa około 30min. Borys przysypia a ja razem z nim, jak sie ockne to spi chce go odlożyć do łozeczka to cyrk i tak do 5-6 rano więc nie bede chlopa na straży trzymała bo to się nawet nie da człowiekowi same sie oczy zamykają o tej godzinie

reklama
Anaber moje też tak długo jadły, już sama nie wiem co ci kochana poradzić, trzeba to chyba przejść nie ma innego wyjścia, my za niedługo do was dołączymy

Anisiaj no więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry