• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta-a to faktycznie masz kawał biustu i napewno kręgosłup obciąża a na internecie nie patrzylaś za ćwiczeniami które odciążąją ten odcinek kręgosłupa i które można w ciaży wykonywać?My np mamy taką wilką piłke dla nastki do cwiczeń ale na niej każdy może ćwiczyć:happy2: Uciekam kochane pa

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewuszki!!!
Wiola ale durne i nieodpowiedzialne babsko z tej rehabilitantki!!!Pociśnij jej na ambicję aż jej w pięty pójdzie,a co!!!Życzę Tobie udanej przymiarki,na pewno będziesz wyglądać bajecznie.!!!
Martuś współczuję ci ja też mam duże cyce,zostały mi po ciążach.Kręgosłup boli niemiłosiernie,a u ciebie to szczególnie,bo masz jeszcze brzuszek z przodu.Może niech ci m pomasuje plecki,a ty w ciągu dnia poleguj sobie z wyżej uniesionymi nóżkami.

Lejdis dziś pogoda się nieco tutaj spsuła ,bo jest chłodniej,niebo zachmurane i chyba w nocy padało bo chodniki są mokre.Ale żarcie jest dobre i jest tego tyle,że Franc bez wykupionego wyżywienia się najada.Karolek ma zaordynowane 4 zabiegi.

Miłego dnia kochane!!!

Witam serdecznie:))))

U mnie upał taki ze :szok::szok::szok::szok::szok: jak dla mnie to to lato może się juz skończyć!!!!

Dzoanko
miłego dnia w pracy i oby te dniówki szybko ci zleciały:))

Marta mnie też kręgosłup boli tylko mnie bolą krzyże:((((((

6 mamo fajnie ze jesteście zadowoleni, a pogoda no wiesz byle by żabami nie ciupało:))

Wiola udanej przymiarki:))

Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i co?????????????????????????????????????????????

hejka kochane :-)

u mnie też upał taki, że szok !!!! aga jak się trzymasz w ten upał ???
marta miłych plotek
6 mamo udanego urlopu
wiolka och .... ostatni tydzień - suknia jest piękna i będziesz wspaniale wyglądała
dzoana miłego dnia
kinga ????

kochane ja byłam na spacerku z małym o 9 - wracaliśmy przed 11 i normalnie lało mi się po nogach, przychodzę patrzę 34 stopnie w cieniu :szok:
podobno do 2 września tak ma być...

wcinam nesquicka z melekiem - moje śniadanie :tak:
mały zasnął a ja chyba umyję szafkę na buty w przedpokoju :-D coś mnie nosi... hehehehehe

Martus, wspolczuje boli kregoslupa. Ale moze to tez wina zle dobranego stanika?
Szostkowa Mamo, wazne, zeby w dzien nie padalo. A w nocy niech pada:)
Wiola, nie cierpie spoznialskich, jestem strasznie na to wyczulona. &&&&&& aby przymiarka sie udala
Suonko, juz sie pogubilam, ktory cykl sie staramy, wiem, ze dlugo. W czerwcu minal rok staran, a w marcu 2011 odstawilam tabsy.
Aniolkowa Mamo, jak tam? Testowalas?

Jestem troszke temu wrócilam przymiarka poszła błyskawicznie babeczka sprytna szybka na środe przeszyje dkla mnie suknie w środe przyjade przymierzyć czy wszystko leży tak jak powinno i wyprasuje mi ją przygotuje dodatki a w piątek moge jąodebrac dziś zdecydowałyśmy że do sukni wezme jeszcze rękawiczki na jeden palec zakladane będzie tak księżniczkowo:-D mi sie podoba a upal niemilosierny kapalo zemnie a jeszcze jeschalam w doladowanym busie i byla trójka ludzi którzy siedząć zajmowali całe dwa siedzenia i jeszcze im sie dupa wylewała na przejście rozumiem wszystko ale babsko jak przechodzilo koło mnie to prawie mnie do siedzenia wgniotła wielkolud jeden:wściekła/y:i jeszcze patrzyla żebym jej sie przesunęła:angry: kupilam sobie na wyprzedaży przy okazjii tunike z krótkim rękawem za 15zł:happy2: i szminke żebym miala czym usta poprawiać do zdjęć nie jestem zwolenniczka szminek ale cóż:sorry2: zapłacilam za nią ponad 30zł:szok: najdrożdża jaką mam a raz jej użyje:dry: jestem wykończona nie mam sily na nic a tu sprzatać trzeba dziadek sie szlaja po rynku nawet po śniadaniu po sobie nie zmyl:crazy:wezme strzelbe i go odstrzele:growl:

Drugi raz zaczynam pisac wczesniej mala nie dala dokonczyc.

Wiolka osz ty a myslalam ze zobaczymy cie w sukni.
Kinga i jak??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My probujemy zalatwic dla malej polskie przedszkole na 3 godzinki w soboty, miala by maly trening przed pojsciem do szkockiego w kwietniu. Ehhh czas tak szybko leci niedawno sie urodzila teraz przedszkole niedlugo szkola:szok:

reklama
Hej Dziewuszki! u nas dzisiaj mega gorąco, ponad 30 stopni. Ja wróciłam z szybkich zakupów, musiałam kupić tapetę, itp. Teraz kawkę piję i pracuję troszkę. Wczoraj troszkę popstrykałam się moim m. Ale dziisaj humor już wrócił. Byliśmy wczoraj nad zalewem, i okazuje się że mam diabełka na wodę, nic a nic Kuba się nie boi. To że basenu się nie boi to wiedziałam, ale nad zalewem od razu po szuję wchodzi do wody. Trzeba go bardzo pilnować, bo ma pomysły.
Kinga wysyłam tryliony:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzoana!!! a u Ciebie jak??????????????? dzisiaj juz poniedziałek, do środy tuż tuż:)
Wiola, teraz z górki, a najgorsze jest to że ten sobotni dzień tak szybko zleci. Ale zdjęć już nie mogę się doczekać:)
6-kowa wypoczywajcie
Marta biedulko, ty też odpoczywaj ile się da! i niech m masuje!
Miłego dzionka dla każdej!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry