• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta-ja też sie nie moge doczkeać najbardziej marze sobie żeby pogoda byla w sam raz nie za gorąco ani nie za zimno wystarczy że jutro w takim upale mam jechać na przymiarke:baffled:mam nadzieje że mnie nie zejdzie długo i że nie będzie tych przymiarek dużo:eek: do brata dzwoniląm nie przyjadą jutro bo bratowa nie ma sukienki na wesele:dry:więc moze w środe lub we wtorek będa wyjeżdżać

Wiolka na pewno będzie piękna pogoda dla Ciebie ;-)

Jak mi się nic nie chce oczy mnie bolą dziś ale spać ani trochę poleżałam tylko

- są jakieś wizyty w tym tygodniu?

dzisiaj w makro była taka pani z malutkim synkiem ale fajowy był może z pół roku miał uśmiechnął się do mnie a ta mama do niego widzisz pani ma brzuszek a w brzuszku mały elfik mieszka ha ha ha

Dziewczyny idę się położyć już plecy mnie bolą do jutra laski

Ostatnia edycja:
Babeczki,

Mam net ale slabiuki i nawet nie kradziony yulko hotelowy hihi
Kochane prosze o mega kciuki bo dzis @ nie przylazla i jak do jutra nie przylezie to test bede robic...troche boli mnie brzuch jak na @ ale ja zawsze mam regularnie co do dnia wiec mam nadzieje ze sie udalo...
Zajrze jutro a teraz zmykam spac.

DOBRANOC :)

dzień dobry ja po śniadanku miala u nas być rehabilitantka przed 8 więc wstałyśmy jeszcze ją uczulałąm że dziś mam przymiarke i do 9 musimy sie z rehabilitacją wyrobić a jej jeszcze nie ma:wściekła/y: jasny gwint z nią jak do 9 nie przyjedzie to zadzwonie zdupcze ją i zaprowadzam małą do teściowej bo zaoferowała że ją popilnuje a z dzaidkiem zostać nie chce:dry::dry: Aniolkowamamo- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno zaciśniete:tak: Dzoana-milego dnia w pracy na tyle na ile jest to możliwe Marta-współczuje ci tego bólu kręgoslupa:-( mnie od wczoraj boli brzuch tak strasznie skóra mnie ciągnie i piecze :crazy: Miłego dnia wszystkim:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry