• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiolka ja kupię płyn do prania dzidziuś w makro jest za 6,50zł i tanie mydełka i oliwki są więc kupię tam ale pampersy chyba w biedronce bo w makro bez szału
Aga u mnie dziś 32 stopnie zdycham taki upał masakra a jutro to samo

reklama
hejka

martuś - dziękuję czuje się dobrze, nie piłam wczoraj, mały jak zje ok 20, 20:30 to budzi się w nocy ok 1:30-2 na jedzenie, a potem już 5-6 - więc w sumie w nocy je raz :-) był grzeczny, moi rodzice nie mieli z nim problemów, raz zapłakał, ale mama pokołysała 2 minuty i usnął... tak mówią - A JAK BYŁO NAPRAWDĘ WIEDZĄ TYLKO ONI I PIES :-D
wiolka, aga oj wybawiałam się, mieli świetnego DJ-a - nogi bolą - było naprawdę super :tak: mąż - nie wiem czy się mną zachwycał, trochę mnie pogrubiała ta sukienka - bo ona jest odcinana pod biustem i wyglądałam jakbym była w ciąży :crazy: troszkę źle się z tym czułam, i chyba nie będę lubiła zdjęć z tego wesela... :baffled:
laski były w takich krótkich sukienkach - takie chude szprotki, czasem normalnie aż mi było przykro jak patrzyłam w lustro... :nerd: no nic...
czas wziąć się za siebie a nie narzekać...

dziewczyny u mnie 35 stopni ....
jutro ma być gorzej :( :crazy:

ciężaróweczki współczuje upałów :dry:

wiola - gratuluje zakupu autka

ja kupiłam do prania lovelę - płyn
ale pielęgniarka poleciła mi do 1 m-ca życia Białego Jelenia i piorę w białym Jeleniu a Lovela leży :)
teraz skończyłam ostatnią butlę i zużyję tę lovelę ;-)

Ostatnia edycja:
Bietka no fajnie że maluszek budzi się tylko dwa razy - super, a figurą się nie przejmuj ładna kobietka z ciebie i to te chudzielcom powinny gały wyskoczyć ! Nie dawno przecież urodziłaś nie wymagaj od siebie za dużo... my na naszym weselu też mieliśmy Dj-a i było super :-D u mnie 32 stopnia zdycham... ale mam wentylator włączony dobrze że nie wyniosłam go do piwnicy

Chciał umyc ale mu nie dałam dziś taki upał powiedziałam że w tygodniu umyje jak już tak bardzo chce poodkurza za mnie... Ja się czuję dobrze oprócz tego że trudno mi się oddycha szybko się męczę i mały ciśnie na pęcherz a tak poza tym to spoko.

Bietka fajnie że się wybawiłaś w waga naprawdę się nie przejmuj przecież nie dawno urodziłaś mi masz prawo mieć kilka nadprogramowych kilogramów
upał mnie wykańcza, pospałam sobie troszkę po obiadku co go m zrobił:))

Bietka bardzo szybko mi to zleciało nawet nie wiem kiedy siedzę w domu od lutego i czas mi tak zapieprza że szok :szok:
Aga ja też się położyłam ale jest tak gorąco że nie usnęłam nawet

Zwolnilam sie z pracy 2 godzinki wczesniej bo bylo i ciezko, wykapalam sie, zjadlam kolacje i relaksuje sie w lozeczko, M pojechal z mala do znajomego wiec mam chwile spokoju:-)

Bietka nozki juz nie bola?:-p Dobrze ze sie wybawilas
6mamo oby pogoda dopisywala caly czas

U nas strasznie duszno pewnie gdybymm brzucha nie miala to bym nie narzekala.

reklama
A my po obiadku pojechaliśmy na szybką kawke do kuzynki wróciliśmy jest u nas teść był teraz jakiś chłopak obejrzeć naszego golfa w tym tyg musimy go opchnąć Bietka-wyglądałaś napewno ślicznie dobrze ze sie wybawilaś,ty masz sie czuć dobrze sama za sobą i mówić sobie że piękna jesteś to wszyscy będa to za tobą powtarzać i sie tobą zachwycać:tak: Marta-u nas też gorąco prosze jaki mąż troskliwy milo z jego strony oby mu tak zostalo;-) Aga-kochana szkoda że sie męczysz ale przynajmniej m z obiadkiem cię wyręczył:-) jak myślicie jaką będziemy mieć pogode w sobote?:baffled: Gosiulek-jak sie czujesz? Anisiaj-kiedy nasza wraca? A Dzoana gdzie jest?:szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry