• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka my dopiero wrocilismy:eek:

jestem padnieta po takiej imprezie. ale bylo fajnie.

Borys juz zasypia przy cycu.

jesli chodzi o pranie rzeczy to ja tez pralam wszystko nie polozylabym dziecka do nie wypranej poscieli sztywnej jak blacha. a piore w plynie bialy jelen. ma przyjemny zapach i przystepna cene bo za 1 litr placilam 6zl. i nie plucze w plynie do plukania.

Madlen nie śpię jeszcze ale już leże w łóżeczku:)) Kochana powiedz mi ciebie też tak plecy bolą???? mnie strasznie i w pachwinie mnie rwie tak że nie mogę chodzić:no:

Uciekam kochane dobrej nocy:))

Ostatnia edycja:
Aga-gość chcial 12500 ale opuścil nam na 11200 bo też jest z Gdowa i nas zna Justi-przy większości nowych samochodów teraz części sa drogie bo prawie każdy naszpikowany elektroniką Andrezj mówi ze zamienniki są wiadomo że zależy jaka część mam nadzieje że nie będzie tak źle:eek: Scoti-kochana to franca cie załtwila kazala ci sie schylać:wściekła/y: nie ma stresu jak narazie bo nie mam czasu wogóle myśleć o weselu dziś cały dzień w ruchu jak mialam chwile to zabrałam sie za sprzatanie jutro dzień zleci a w poniedzialek już przeszywanie sukni później brat przyjeżdża także będzie mnie mniej mam nadzieje że was nadrobie:sorry: Marta-ja znam mamy ktore normalnie praly rzeczy dziecka w zwyklych proszkach kwestia tego zeby nie zmieniać marek proszków przy dziecku bo skróra wrażliwa ja przy nastce pralam jej do roku w loveli i płukalam też w loveli ale wtedy moja ciotka pracowala w firmie z chemią i kosmetykami i taniej mi zalatwiala a teraz ceny proszków dla dzieci powalają na kolana:crazy: wystawialiśmy naszego złomka na gumtree żeby chcociaż pare groszy za niego wziąść:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry